Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Egyszerű - szombati szerelmes útravaló

’15dec05
1 hozzászólás
Egyszerű - szombati szerelmes útravaló

No pain, no gain - az angol nyelv ilyen egyszerűen foglalja össze azt, hogy ha nem teszel semmit, nem történik semmi. Pontosan fordítva: fájdalom nélkül nincs eredmény. Az én életemben ez a gondolat rengeteget finomodott már. Olyannyira, hogy abban hiszek: fejlődni nem csak a szenvedés, hanem az öröm útján is lehet.

Mindezzel együtt továbbra is úgy vélem: a változásért nekem is tennem kell. Minimum annyit, hogy félreállok a saját utamból, és nem torlaszolom el belső akadályaimmal a sok jót, ami megérkezni készül hozzám.

A feladat tehát egyszerű: hátralépek, és hagyom, hogy a dolgok maguktól úgy alakuljanak, ahogy az nekem a legjobb. Ám ugyanez a feladat - egyszerűsége mellett - sokszor egyáltalán nem könnyű: az az énem, amely maga akarja learatni a dicsőséget, és meg van győződve róla, hogy folyamatosan tevékenykednie kell, nem akar majd részt vállalni sem a félreállásból, sem az akadályok eltakarításából. Hiszen, ha eltűnnek a megoldandó problémák, akkor mi lesz az ő fontosság-tudatával?

Így aztán a beteljesült szerelemhez és a párkapcsolati boldogságoz vezető utat bejárni egyszerű, ám nem feltétlenül könnyű. Időt, energiát (és szakértő bevonása esetén pénzt is) kell szánnod arra, hogy kitisztíts magadból mindent, ami eddig akadályozott abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Számolnod kell azzal is, hogy közben szembetalálkozol sok mindennel, amit eddig elrejtettél magad elől: a félelmeiddel, a csalódásaiddal, a türelmetlenségeddel, az ítéleteiddel, a korlátozó hiedelmeiddel. Amikor ez megtörténik, csak emlékeztesd magad: Mindez természetes. A szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz vezető utam része.

Ilyenkor szedd össze a bátorságodat, és menj tovább az úton! Ne add fel, és ne fordulj vissza! Ezek azok a pillanatok, amelyek létrehozzák a különbséget a vegetálás és a teljes szívvel élt élet között.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek voltak eddigi életem legbátrabb pillanatai?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mostantól az örömteli fejlődés útját választom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatod el belső akadályaidat a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el december 8-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Réka’18 febr 07 - 12:01

A csillagjegyem (https://www.astrohoroszkop.hu/) szerint is a szerelem nem magától teremtődik meg hanem dolgoznom kell érte.

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim