Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Befelé - pénteki szerelmes útravaló

’15dec04
hozzászólok
Befelé - pénteki szerelmes útravaló

Meggyőződésem, hogy mindenki életében eljön az a pont, amikor végre elkezd befelé, saját belső bölcsességére figyelni. Olyan, mintha ekkor válnánk igazán felnőtté. Ez az a pillanat, amikor már nem kívülről várjuk a megoldást életünk kihívásaira, hanem felismerjük, hogy a válasz minden kérdésre valóban ott van bennünk.

Mikor jön el ez a pillanat? Akkor, amikor elég bátrakká válunk hozzá. Amikor már hajlandóak vagyunk ránézni azokra a dolgokra is, amelyekről eddig megpróbáltunk nem tudomást venni. A bátorság pedig abban a folyamatban jön el, amelyben elkezdjük elfogadni és megszeretni magunkat pont olyannak, amilyenek vagyunk. Addig ugyanis hiába tudjuk mélyen, belül, hogy életünk bizonyos területei nem működnek, nem merünk ezzel szembenézni. Azt hisszük, ez valami kényelmetlen, csúnya, rossz, elítélendő dolog, ezért inkább úgy teszünk, mintha nem tudnánk róla.

Önmagunk megszeretésének folyamata viszont arról szól, hogy megszeretem a gondolataimat, a testemet, az érzéseimet. Mindenemet megszeretem, úgy, ahogy most vagyok, Nem helyezem mindezt a jövőbe, amikor már átalakultam egy általam ideálisnak tartott külső és belső formába.

Amikor ez megtörténik, akkor egyben engedélyt adok magamnak arra, hogy azt gondoljam és érezzem, amit gondolok és érzek, mert már nem ítélem el magamat érte. Már nem gondolom azt, hogy amikor találok egy nem működő területet, az azt jelenti, hogy velem valami baj van. Innentől kezdve tudom, hogy mindez csak információ arról, mit szeretnék másképp.

Szóval, ha legközelebb azon kapod magad, hogy azon szomorkodsz, mi az, ami még mindig nincs rendben az életedben, mondd el ezeket a vigasztaló gondolatokat: Szeretem magam így, ahogy vagyok, ezzel együtt, ahol éppen most tartok. Tudom, hogy minden tőlem telhetőt megteszek. Tudom, hogy jó úton haladok, még akkor is, ha időnként csak aprókat tudok lépni. Az, ami van, elegendő.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amivel már szembe tudok nézni, pedig korábban úgy tettem, mintha nem látnám?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma is bátran továbblépek az utamon.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogy a párkapcsolati boldogság felé mi számodra a következő lépés, akkor gyere el december 8-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim