Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Többiek - szerdai szerelmes útravaló

’15dec02
hozzászólok
Többiek - szerdai szerelmes útravaló

Ha úgy véled, megvilágosodtál, menj, és tölts el egy hetet a családoddal - javasolja Ram Dass, amerikai író, spirituális tanító, pszichoterapeuta.

Nem ez az első eset, hogy elém kerül ez a gondolat, és mindig mélyen megérint. Ráadásul valahányszor egy-egy - általában családi körben eltöltött - ünnep közeleg, még fontosabbá válik számomra, hogy tudatosítsam, mennyire fontos számomra mindenki, aki a közelemben van.

Talán te is láttad sok évvel ezelőtt a Legenda vagyok című filmet Will Smith főszereplésével. Egy - az egész kontinensre kiterjedő - fertőzés következtében mindenki vagy meghal, vagy zombivá válik, vagy elmenekül, így ő teljesen egyedül marad Manhattan szigetén. A történetben folyamatosan menekül a zombik elől, engem mégis inkább az érintett meg, hogy hosszú ideig esélye sincs arra, hogy bármilyen emberi társra akadjon.

Alapvetően szeretek egyedül lenni, és örömmel vagyok a saját társaságomban, de ebből a filmből megértettem valami fontosat. Azért tehetem ezt meg, és azért tudom élvezni az egyedüllétet, mert amikor társaságra vágyom, akkor erre is azonnal lehetőségem van. Itt van körülöttem a családom, itt vannak a barátaim, és az internetnek hála, itt vagy te is, aki ezt most olvasod. Tehát soha nem vagyok egyedül. Folyamatosan körbevesz különböző emberek egyre táguló köre, én pedig ezért kimondhatatlanul hálás vagyok.

Ezért hát téged is arra bátorítalak: ne engedd, hogy az utcán vagy a bevásárlóközpontokban a tömeg eltántorítson. Ne engedd, hogy családtagjaid elviselhetetlennek tűnő viselkedése felbosszantson. Válaszd inkább a hálát!

Légy hálás azokért az emberekért, akiket szeretsz, és akik viszontszeretnek. Légy hálás azokért, akiket talán nem tudsz szeretni, de szükséged van rájuk, és ők ott vannak neked. Légy hálás azokért, akik időnként az őrületbe kergetnek. Légy hálás azokért, akikkel talán már nem közös az utad, ám egy darabon együtt mentetek, s ők a tanúi voltak életed egy adott szakaszának. Légy hálás azokért, akiket időnként legszívesebben letagadnál, és légy hálás azokért, akik viselkedésükkel arra kényszerítenek, hogy fejlődj és tudatossá válj.

Légy hálás azért, hogy vannak, és mindig is lesznek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kik azok az életemben, akikért igazán hálás vagyok? Kik azok, akikkel kapcsolatban nehezebb hálát éreznem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Köszönöm, hogy épp ezt az életet élhetem, épp ezekkel az emberekkel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogy a párkapcsolati boldogság felé mi számodra a következő lépés, akkor gyere el december 8-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim