Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ráhangolódás - szerdai szerelmes útravaló

’15nov18
hozzászólok
Ráhangolódás - szerdai szerelmes útravaló

Semmi sem fontosabb annál, hogy teljes mértékben összehangolódj a személyes céljaiddal és vágyaiddal. Ehhez azonban fontos tudnod, mik is ezek. Talán te is megfigyelted már, hogy életed bizonyos területein szinte magától megy minden, másokon pedig csak akadozva, vagy egyáltalán nem. Lehet, ezeket a sorokat is azért olvasod, mert bár nagyon szeretnél boldog párkapcsolatban élni, ez valahogy mégsem történik meg veled. Ennek a legtöbbször az az oka, hogy vagy nem tisztáztad, mit is szeretnél pontosan, vagy egymásnak ellentmondó vágyaid vannak.

Ne feledd, senkinek nincs joga ahhoz, hogy megítélje, mit szeretnél. Ezért ne hallgass azokra a belső hangokra, amelyek azt állítják, hogy ez vagy az a célod nem megvalósítható. Ne engedd, hogy bárki (akár kívül beszél, akár belül) eltántorítson attól, hogy pontosan úgy élj, ahogy szeretnél. Minden lehetséges - attól a pillanattól kezdve, hogy ezt el tudod hinni, és meg tudod engedni.

Az, hogy az életed csodálatosan vagy rettenetesen alakul, attól függ, milyen gondolatoknak engeded meg, hogy teret nyerjenek az elmédben. Ne hidd el, hogy a gondolataid csak úgy ott vannak, és nem lehetsz rájuk hatással.

Az igaz, hogy mindannyian egy bizonyos "gondolati készlettel" indulunk - azokkal a mintákkal és programokkal, amelyeket felnövekedésünk során kaptunk. Ám, ha úgy látod, hogy ezek nem vezetnek el a boldog, megelégedett élethez, akkor kezdd el kicserélni őket. A sikered ugyanis mindössze azon múlik, mennyi időt töltesz azzal, hogy örömteljes, és mennyi időt azzal, hogy fájdalmas gondolatokat ismételgetsz.

Amikor hálával és szeretettel emlékezel korábbi kapcsolataidra, akkor az újabb párkapcsolati boldogság felé tartasz. Amikor dühöngve és sírva bosszúért kiáltasz belül, akkor újabb fájdalmak megtapasztalása felé indulsz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a korlátozó hiedelem, ami a leginkább tartja magát bennem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az élet szépségeire és csodáira figyelek, mert tudom, hogy ezzel békét, örömöt és szeretetet teremtek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogy a párkapcsolati boldogság felé mi számodra a következő lépés, akkor gyere el november 19-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim