Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elég - pénteki szerelmes útravaló

’15nov13
hozzászólok
Elég - pénteki szerelmes útravaló

Rendkívül értékes idődet ne pazarold arra, hogy folyamatosan futsz valaki után. Vedd észre, ha az, akit te a kedvesednek gondolsz, valahogy sohasem ér rá arra, hogy veled találkozzon.

Én is hajlandó voltam jó ideig elhinni, hogy valami tényleg közbejött: egy sürgős munka, valakinek a betegsége, egy váratlan utazás, egy fontos megbeszélés. Egy ideig azt is gondoltam, hogy mindenféle izgalmas programot kell kitalálnom, és ez majd odacsábítja őt, és velem lesz. De aztán belefáradtam.

Belefáradtam a küzdelembe, hogy egy méltó helyet vívjak ki valakinek az életében, aki fontos nekem, de akinek én nem vagyok fontos. Fokozatosan ráébredtem, hogy ha valaki valóban azt akarja, hogy az élete része legyek, akkor helyet teremt nekem benne. Hiszen ezt is megtapasztaltam már: anélkül, hogy bármit is tennem kellett volna érte, egyszer csak azt vettem észre, hogy a programjaink és a tevékenységeink összefonódtak, mert mindkettőnknek fontos volt, hogy így alakítsuk.

Szóval, ha mindebben magadra ismersz, és úgy érzed, most te vagy az, aki kétségbeesetten küzd azért, hogy beleférj valaki szoros napirendjébe, akkor engedd őt el. Engedd el azért, hogy ezzel helyet teremts olyasvalakinek, aki nagyra értékel téged, és alig várja, hogy találkozzatok.

Tudom, sokáig tartja magát a remény, hogy ez csak egy átmeneti állapot: ha befejeztük ezt a projektet; ha az unokanővérem felgyógyult; ha anyámék felújították a házat; ha lezárultak a tárgyalások; ha lesz végre autóm; ha rendbe jövök anyagilag ... ha ... ha ... ha ... akkor majd tudok veled találkozni.

Így hát kérdezd meg magadtól: Elég hosszú ideje reménykedem már? Eltelt már annyi idő, amennyit a várakozásra tudattalanul szánni akartam? Ha a válaszod igen, akkor lassan készítsd fel a szíved a szeretetteljes elengedésre, hogy megérkezhessen az, aki örömmel figyel rád, és örömmel tölti veled az idejét.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki vagy mi az az életemben, aki/ami után feleslegesen futok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Olyan emberekkel veszem körül magam, akiknek valóban fontos vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni ezt a különleges, izgalmas, és erőteljesen gyógyító, egyéni konzultációs módszert, akkor gyere el november 19-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim