Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Történetek - csütörtöki szerelmes útravaló

’15nov12
hozzászólok
Történetek - csütörtöki szerelmes útravaló

Biztos vagyok benne, te is voltál már olyan helyzetben, hogy felismerted: tévesen ítéltél meg valakit. Tanítói pályám elején velem ez gyakran előfordult. Mivel úgy véltem, nálam van a legfőbb tudás, azt hittem, mindenkinek erről kell beszélnem, hogy innentől fogva tudják ők is, amit én tudok.

Csak az után hagytam ezt abba, hogy többször is mély alázattal kellett tudomásul vennem: akit az imént kioktattam, jóval többet tud a témáról, mint én. Csak éppen ő nem tartotta fontosnak mindezt az orrom alá dörgölni, ezért eltartott egy kis ideig, míg észrevettem.

Azóta tudom, hogy mindenkinek megvan a saját története, és egy találkozás alkalmával nekem nincs más dolgom, mint meghallgatni azt. Minden egyes ember átélt számtalan olyan élményt, amely arra késztette, hogy fejlődjön, és változzon.

Mindenkinek, aki szembejön az utcán, épp olyan különleges, és összetett élete van, mint nekem. Ha valamit problémának érzékelek, az számomra éppen a legnagyobb, de sohasem nagyobb másokénál. Mindenki épp a saját legnagyobb problémájával van elfoglalva, és ez így van jól. Egy ideje már szerencsére tudom, mennyire fölösleges az áldozatszerepbe csúszva megpróbálni elérni, hogy problémáim nagysága miatt kezdjenek mások figyelni rám.

Rájöttem, hogy bárkivel is találkozom, senki nem átlagos. Amikor esélyt adok erre másoknak, rendkívüli történeteket mesélnek el, és hihetetlen életutak bontakoznak ki a szemem előtt. Így egészen más megvilágításba került az a gondolat is, hogy bátran engedjem el a már nem működő kapcsolatokat.

Felfedeztem, azért ragaszkodtam, mert azt hittem, soha többé nem fogok olyan különleges emberrel találkozni, mint az, akinek az elengedése éppen zajlott. Ma már tudom, hogy minden egyes új kapcsolódás értékes, és csodálatos kincseket rejt.

Nem kell attól félnem, hogy akivel találkozom, nem elég "különleges", mert mindenki az!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik a legkülönlegesebb történet, amit egy látszólag átlagos embertől hallottam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Eddigi megtapasztalásaim felbecsülhetetlenül értékessé tesznek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni ezt a különleges, izgalmas, és erőteljesen gyógyító, egyéni konzultációs módszert, akkor gyere el november 19-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim