Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kérdések - pénteki szerelmes útravaló

’15nov06
hozzászólok
Kérdések - pénteki szerelmes útravaló

Hajlandó vagy-e tényleg megváltozni? Hajlandó vagy-e megtenni mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy valóban boldog párkapcsolatban élj? És, ha hajlandó vagy, vajon mi az pontosan, amit tenned kell?

Ahhoz, hogy meghalld a válaszokat ezekre a kérdésekre, két dologra van szükséged:

  • csendre, és
  • radikális őszinteségre.

A csend megteremtésében a legnagyobb segítségedre az lehet, ha néhány napra el tudsz szakadni az ismerős hétköznapoktól, és elutazol valahová, ahol sokat lehetsz a természetben. Jót tesz, ha kikapcsolod a telefonodat, és az interneten keresztül sem nézegeted sem az ismerősöket, sem a híreket. És persze nem hallgatsz rádiót, nem nézel tévét, nem olvasol újságot. Így tudod elválasztani magad a kívülről folyamatosan ömlő információktól annak érdekében, hogy végre meghallhasd a saját válaszaidat.

Légy rendkívül éber, ha esetleg úgy véled, a te életedben minden rendben van, ám mindenki másnak sürgősen, és alaposan meg kellene változnia. Ilyenkor emlékeztesd magad, hogy az egész - számodra megtapasztalható - világ nem más, mint az elmédben rajzó gondolatok kivetülése. Tehát minden változtatni való, amit másokban észreveszel, a saját hiedelmeid átalakítását kéri tőled. Ha erre képes vagy, csodaként fogod megélni, amint a környezeted, és benne mindenki, akit ismersz (vagy nem ismersz), fokozatosan átalakul, és egyre inkább a te örömödet, békédet és boldogságodat szolgálja.

Minél nagyobb belső takarítást végzel, és minél többet elengedsz régi programjaidból, annál több tér nyílik arra, hogy olyan új meggyőződések érkezzenek, amelyek az olyannyira vágyott párkapcsolati boldogság irányába visznek.

A radikális őszinteségre azért van szükség, hogy szemügyre vedd minden egyes - az életedet most meghatározó - hiedelmedet, és megkérdezd: Hasznomra van ez a hiedelem? Örömöt és boldogságot hoz az életembe? Meg akarom tartani? Ha a válaszod nem, akkor már szélnek is eresztheted. Pont úgy, mint amikor otthonod tárgyai között végzel lomtalanítást …

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor megyek ki a természetbe és teremtek magamban és magam körül csendet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Belső bölcsességemtől mindig választ kapok minden kérdésemre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni régi kapcsolatodat, és visszanyerni lelki békédet, hogy újra megszülethessen benned a szerelem, akkor gyere el november 12-én a Könnyed elengedés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim