Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Világ - szerdai szerelmes útravaló

’15nov04
hozzászólok
Világ - szerdai szerelmes útravaló

Most azonnal kezdd el felsorolni, mi az, amit szeretsz önmagaddal kapcsolatban! Kezdheted belülről, és kezdheted kívülről. Lehetnek ezek a külső tulajdonságaid, és lehetnek a belsők is. Lehetnek azok, amelyeket te is elismersz, és lehetnek azok is, amelyeket mások mindig mondanak, de te sohasem hiszed el. Találj legalább hármat ma, és aztán újabb hármat minden egyes napon.

Leírhatatlanul fontos, hogy tudd, mennyire rendkívüli vagy. Úgy, ahogy most vagy, ebben a pillanatban, anélkül, hogy bármin is változtatnod kellene. Ezért idővel elkezdheted megszeretni azokat a tulajdonságokat is, amelyek nem kerültek bele az első háromba, sőt, az első harmincháromba sem. Ezek azok, amik egyedivé tesznek. Amiktől pontosan az vagy, aki.

Legközelebb, ha tükörbe nézel, légy kedves magaddal! Ne azt keresd, hogy mi az, ami már megint nincs jól, hanem azt, mennyi minden tökéletes pont úgy, ahogy van. Tudod miért fontos ez? Mert amit a tükörben látsz, az fog visszatükröződni a világodban is. Ha mindenféle csúnyaságot gondolsz magadról, akkor csupa olyan emberrel találkozol majd, akik ugyanezeket a csúnyaságokat mutatják neked. Vagy azon a módon, hogy ok nélkül bántanak, kritizálnak; vagy azon a módon, hogy bántják, kritizálják saját magukat, te pedig nem érted, miért teszik ezt.

Ha úgy érzed, csalódtál valakiben, az gyakran annak a kivetülése, hogy csalódtál saját magadban. Csalódtál, mert valamit, amit ki szerettél volna mondani, nem mondtál; valamit, amit meg szerettél volna tenni, nem tettél. Így a másik cselekedeteiben vagy kénytelen észrevenni, hogy mi az, amire mélyen, belülről vágysz.

Ugyanígy, annak a mértéke, ahogy másokat elfogadni és szeretni tudsz, gyakran annak a mutatója, amennyire önmagadat elfogadod és szereted. Nos, mit találsz, ahogy most belegondolsz? Milyennek mutat téged a világ, amely körülvesz?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akit nem bírok elviselni? Hogyan szól ez arról, amit magamról gondolok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Önmagam iránti szeretetem feltétel nélküli.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni régi kapcsolatodat, és visszanyerni lelki békédet, hogy újra megszülethessen benned a szerelem, akkor gyere el november 12-én a Könnyed elengedés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim