Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tovább - vasárnapi szerelmes útravaló

’15nov01
hozzászólok
Tovább - vasárnapi szerelmes útravaló

- Én már elengedtem a páromat, ő nem akar elengedni engem - így kezdődött a fél füllel meghallott beszélgetés, és mint ilyenkor mindig, bennem már sorjáztak is a gondolatok, válaszul a fel sem tett kérdésre. Hiszen nem ez volt az első alkalom, hogy valaki erről mesélt a jelenlétemben.

- Nem akarok neki még több fájdalmat okozni.
- Rossz, hogy szenvedni látom.
- Nagyon sajnálom őt.
- Félek, hogy baja esik.

Ezekkel a mondatokkal szoktak folytatódni ezek a gondolatmenetek, és mindegyik érvényes is. Valóban nehéz jelen lenni olyan helyzetekben, amikor valaki, akit - korábban biztosan, és talán még most is - szeretünk, érzelmi fájdalmat él át. Még nehezebb az a tudat, hogy ez a fájdalom a kapcsolatunk véget éréséhez kötődik. Ilyenkor könnyen elindulunk abba az irányba, hogy a bűntudatunk egyre csak növekedjen, és mi magunk is egyre rosszabbul érezzük magunkat.

Ám ettől a helyzet egy cseppet sem lesz jobb. Amikor együttérzéssel fordulsz a volt kedvesed felé, azt ő könnyen félreérti, és úgy véli, van még remény. Ezért a legjobbat azzal teszed, ha a lehető leggyorsabban kikerülsz a látóteréből. Ez azt jelenti, hogy már nem csak beszélsz róla, hanem ténylegesen elköltözöl, és elviszed magaddal minden holmidat. Így lesz lehetősége arra, hogy végre valóban elkezdje feldolgozni a történteket. Tudom, olyan esetekben, ahol gyerekek is érintettek, ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Ezek az első, határozott lépések mégis rendkívül fontosak.

Azt se felejtsd el, hogy minden, ami egy párkapcsolatban történik, mindkettőtökről szól. Látszólag ő az, aki nem tud elengedni, ám ezzel azt tükrözi neked, hogy valójában még te sem állsz készen erre a lépésre. Látszólag ő az, aki visszatart, ám valójában te vagy az, aki még halogatod a tényleges cselekvést. Érdemes ezért tisztázni, hogy tényleg ezt akarod-e. Ha a válasz igen, akkor tedd meg az első lépéseket, és indulj el!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami még mindig lezáratlan az életemben? Milyen szimbolikus vagy valódi cselekvésre lenne szükség?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Könnyedén elengedek, és ezzel helyet teremtek az újnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi számodra a következő lépés annak érdekében, hogy megérkezzen az életedbe, és veled is maradjon a szerelem akkor gyere el november 3-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim