Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sötét - csütörtöki szerelmes útravaló

’15okt29
2 hozzászólás
Sötét - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor úgy érzed, éppen a pokolban jársz, és minden elviselhetetlenül szörnyű, szedd össze minden erődet, és haladj tovább!

Képzeld el úgy, mintha egy sűrű erdőben járnál, ahol még nappal is rendkívül kevés a fény. Mindenhonnan furcsa zajokat hallasz; néha olyan, mintha állatok surrannának el melletted; máshol szemek villognak rád; időnként pedig közeledő, majd távolodó emberi léptek hangjára figyelsz fel. A félelem egyre nő benned, és legszívesebben elbújnál valahova, magadra húzva egy takarót, hogy ne hallj, ne láss semmit.

Ám muszáj továbbhaladnod. Ha megállsz, tartósítod a helyzetet. A félelem csak akkor múlik el, ha továbbmész, és egyszer csak végre kiérsz az erdőből.

Ne engedd, hogy elbátortalanítsanak a nehéz idők! Bármit is élsz át, tudd, hogy semmi más dolgod nincs, mint folytatni az utadat. Nem kell megállnod, és berendezkedned arra, hogy mostantól mindig ez lesz. Tudd, hogy minden, amit átélsz, időleges. A legnagyobb fájdalom és a legszörnyűbb félelem is elmúlik, ha nem torpansz meg, hanem továbbindulsz, és fokozatosan magad mögött hagyod a történteket, a neheztelést, a sérelmet, a haragot.

Ne engedd, hogy a félelem megbénítson, és maradásra késztessen! Mindaddig, amíg az erdőben gyalogolsz, továbbra is érezni fogod az érzelmeidet, és ez rendben van így. Ám ne állj meg, ne ülj le, ne merülj el benne. A továbbhaladásodból sugárzó erő el fogja hozni számodra azokat az embereket és helyzeteket, akik és amik a segítségedre lesznek abban, hogy fokozatosan minden megoldódjon és átalakuljon.

Közben kezdd el magad elé képzelni azt az új életet, amely a másik oldalon vár! Milyen lesz, amikor kiértél az erdőből? Milyen lesz újra a ragyogó napfényben sütkérezni? Hová vezet majd legelőször az utad? Kivel akarsz találkozni? Mit akarsz tenni? Amint erre fordítod a figyelmedet, úgy érzed majd, egyre gyorsabban haladsz: a tüskék már nem szaggatják a ruháidat, a faágak már nem állnak az utadba.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami mostanában kisebb vagy nagyobb árnyékot vetett a boldogságomra?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bátran és kíváncsisággal haladok át az életemen, bármit tartogasson is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél elengedni mindent, ami most már nem megtart, hanem visszatart, akkor gyere el november 5-én az Elengedés Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Szilvavairag’15 okt 29 - 10:38

Fura helyzetbe kerultem, de elmeselem Nektek, mert igy konnyebb:
Amirol azt hittem, lezarult, most ujra eledt. Utazas kozben par eve kiszurt harom pasi, akik ossze akartak hozni a baratjukkal, vagy megsem? Szoval ami ebben a helyzetben a legfurabb, hogy ez a ferfi, akivel egyebkent szivesen elbeszelgetnek, baratkozna is meg nem is. Nem ertem ezt az egesz helkyzetet, csak valahogy megprobalom turelemmel kivarni, vajon tenyleg erdeklem-e az illetot. Nagyon rovidre fogva, ugy erzem, nem ertik a hallgatagsagomat es hat, hogy oszinte legyek, egy kicsit felenk is vagyok. De nagyon szivesen ismerkednek. Tavlatbol sokszor atgondoltam, vajon mi lehet a baj.

Szialvavirag

Livi’15 okt 29 - 15:33

Ahogy elolvastam ezt az írást, nagyon betalált. Pont egy ilyen időszakon megyek keresztül. Hol könnyebben, hol kevésbé jól viselem a megváltozott körülményeimet.
Tudom, nem marad az ember örökké egy ilyen "képlékeny" helyzetben, amiről nem tudni mi kerekedik ki a végére. A legnehezebb mégis ilyenkor türelmesnek maradni. Türelmesnek legfőképp önmagunkhoz, hogy a változásokhoz alkalmazkodhassunk.

Livi

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim