Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Felfedező - vasárnapi szerelmes útravaló

’15okt25
hozzászólok
Felfedező - vasárnapi szerelmes útravaló

A budapesti Széll Kálmán tér felújítása a napokban újabb tanulsággal szolgált számomra. Ismét ráébredtem: ezzel kapcsolatban is én vagyok az, aki meghatározom, milyen élményeket élek át. Így változtattam a hozzáállásomon, és abbahagytam a bosszankodást.

Az "egyszerű" elfogadást is magam mögött hagytam, és elkezdtem inkább izgalmas kalandnak tekinteni a feldúlt csomóponton való átkelést. Így amikor közeledem hozzá, akkor ezt a kérdést teszem fel magamnak: Ma vajon merre vezet az utam? Hol van a sáv, amit követnem kell? Remélem, nem ott, ahol tegnap, hiszen arra már jártam!

Így történhet meg, hogy amikor váratlanul szembetalálom magam egy eltévedt autóssal, akinek nem tűnt fel, hogy ez már nem az ő útvonala, akkor összenevetünk, és ügyesen ellavírozunk egymás mellett. Nincs mérgelődés, nincs kiabálás, nincs feszültség.

Próbálj hát az életedre te is úgy tekinteni, mint egy kalandra; mint egy felfedező útra! Meglátod, sokkal izgalmasabbá és örömtelibbé válik így. Olyan érzés ez, mintha hatalmas súlyoktól szabadultál volna meg, és valóban minden könnyebbé válik.

Még akkor is, amikor a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról van szó, hajlamosak vagyunk mindent túl komolyan venni. Így aztán folyamatosan azt figyeljük: erőfeszítéseink meghozták-e már az eredményt? Történik-e már az életünkben az, amiért annyit dolgoztunk?

Ám amikor az életedet nem kemény munkának, hanem örömteli játéknak tekinted, akkor sokkal bátrabban vállalkozol arra, hogy új dolgokat próbálj ki. Már nem akarod, hogy minden úgy történjen, ahogy eltervezted, hiszen akkor hol marad a kaland?

Ha így viszonyulsz a mindennapjaidhoz, akkor olyan újabb oldalaidat fogod felfedezni, amelyekről nem is tudtál korábban. Sokkal könnyebben elengeded majd, ami nem működik, hiszen már tudod, hogy megszámlálhatatlan lehetőséggel rendelkezel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen lenne az életem, ha egy izgalmas felfedezőútnak tekinteném?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az életem egy örömteli, játékos kaland.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél elengedni mindent, ami most már nem megtart, hanem visszatart, akkor gyere el november 5-én az Elengedés Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim