Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Fokozatok - pénteki szerelmes útravaló

’15okt23
hozzászólok
Fokozatok - pénteki szerelmes útravaló

A valóban csodálatos és tartós dolgok nem egyik pillanatról a másikra érkeznek meg, hanem fokozatosan. Lehet, most úgy véled, amint melletted van az ideális társad, minden egy csapásra átalakul, és beköszönt a boldogság. Talán azt gondolod, lesz majd egy erőteljes, emlékezetes fordulópont, ahonnan minden jóra fordul. Ám ez ritkán történik így. Sőt, az én megfigyelésem az, hogy még akkor is, amikor ez a benyomásod, a háttérben már régóta zajlik a fokozatos átalakulás. Lehet, épp átélsz valami emlékezeteset, amikor a változás láthatóvá válik, és azt hiszed, az átalakulást ez indította el, vagy ez hozta létre. Ám szerencsénkre a változás mindig fokozatos, és mindig a felkészültségünk mértékéhez igazodik.

Évekkel ezelőtt én úgy fogalmaztam ezt meg magamnak, hogy elkezdtem kanyarodni. Olyan érzésem volt, mintha egy hosszú úton vezetném életem autóját, és egy olyan kanyarhoz értem volna, amely teljesen beláthatatlan. Valahányszor belső látásommal rápillantottam erre a képre, mindig azt láttam, hogy még mindig kanyarodok, tehát a folyamat tart. Tudtam, hogy olyan apró és finom változások zajlanak, amelyek sokszor nem is válnak tudatossá, de mind ahhoz szükségesek, hogy megérkezzek oda, ahová szeretnék. Valóban olyan, mint az autóvezetés: amikor automatikussá válik, már észre sem vesszük azokat az egyszerű mozdulatokat, amelyeket folyamatosan teszünk annak érdekében, hogy az autónkat irányban tartsuk.

Ezért, ha türelmetlen lennél, és úgy éreznéd, hogy semmi nem történik, emlékeztesd magad, hogy máris nagyon sok minden változott. Még akkor is, ha neked nem tűnt fel minden egyes lépés. Haladj tovább lendülettel és örömmel: így lesz lehetőséged arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érj célba.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek azok a történések az életemben, amelyek vágyaim beteljesülését tükrözik?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Boldogan figyelem, amint egyre több csodálatos átalakulás bontakozik ki az életemben.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél elengedni mindent, ami most már nem megtart, hanem visszatart, akkor gyere el november 5-én az Elengedés Szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim