Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kényszer - vasárnapi szerelmes útravaló

’15okt11
hozzászólok
Kényszer - vasárnapi szerelmes útravaló

Meggyőződésem, hogy senkit sem kényszeríthetünk változásra. Persze kényszeríthetünk - nyilván sokan megteszünk olyasmit, amit nem szeretnénk, ha megfenyegetnek valamivel, ami az ártalmunkra van. Ám azt gondolom, párkapcsolatainknak nem így kellene működniük. Az átalakítást csak saját magunkon végezhetjük el.

Talán te is olvastad a beszámolókat a plasztikai műtétekről, melyek nagy része azt a belső célt szolgálja, hogy szebbnek, jobbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat. Ezek az elemzések kivétel nélkül arról szólnak, hogy a külső változás sok esetben egyáltalán nem elegendő. Az önbizalom növekedése nem attól történik meg, hogy valami kívül megváltozik, hanem attól, hogy belső erőnk növekedni kezd. A testünk átalakításával megbízhatunk egy szakembert, de az önmagunkról szóló gondolatainkat és érzéseinket csak mi magunk cserélhetjük ki.

Ezért nem érdemes arra törekedned, hogy a kedvesedet megváltoztasd. Ha van valami, ami a viselkedésében kifejezetten bánt, akkor fogalmazz nyíltan, és beszélj arról, mit érzel, és ezt szerinted mi okozza. Ám innentől kezdve már muszáj rá bíznod a döntést. Az információ a birtokában van, szabadon megválaszthatja, mit kezd vele. Ha fontos számára a kapcsolatotok, és módjában áll változtatni a viselkedésén, meg fogja tenni.

Azonban a legjobb módja annak, hogy kimutasd valaki iránt a szeretetedet az, ha nem arra figyelsz, miben kellene változnia. Akkor szeretsz valakit igazán, ha abban támogatod, hogy kihozza magából a legtöbbet és a legjobbat. És azt, hogy ez mi, csak ő tudja. Nem te vagy az, akinek helyette is tudnod kell, hogy neki mi a legjobb. Ő az, aki tisztában van azzal, hogy a lelke mélyén miről álmodozik. Lehet, ez olyasmi, amit te sohasem akarnál megvalósítani. De ez az ő álma. És ha szereted, abban támogatod, hogy létrejöjjön számára ez a megtapasztalás.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mit tudok arról, hogy a szeretteim mire vágynak a leginkább?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Magamat és másokat is abban támogatok, hogy az álmaink megvalósuljanak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim