Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Gyakorlás - szerdai szerelmes útravaló

’15okt07
hozzászólok
Gyakorlás - szerdai szerelmes útravaló

Azt szokták mondani, minél több partnere volt a kedvesednek előtted, annál jobb. Hiszen ez azt jelenti, kitombolta magát, tapasztalatokat gyűjtött, és remélhetőleg lecsillapodott annyira, hogy most már megállapodjon - az optimális helyzetben melletted.

Szinte az is természetes, hogy miközben ezt mondjuk, férfiakra gondolunk, hiszen erre a folyamatra állítólag nekik van szükségük, nem a nőknek. Az idők folyamán arra jöttem rá, hogy a párkapcsolatban való tapasztalatszerzés mind a nők, mind a férfiak számára elengedhetetlen. Ám abban is biztos vagyok, hogy nem elegendő megfelelő számú múltbéli partnert felmutatni.

Valójában az számít, hogy mennyire voltál tudatos ezekben a kapcsolatokban. A tudatosság ebben az esetben azt jelenti, hogy tisztán látod, mi zajlott, amíg együtt voltatok. Tudod, mi az, ami összehozott benneteket; mi minden az, amit adtatok egymásnak; és mi az, ami ahhoz vezetett, hogy szétváljanak az útjaitok.

Minden (lezárult) kapcsolat segíthet abban, hogy felismerd a játszmáidat, a régi mintáidat, a sebzettségedet, és elindulj az önismeret, a gyógyulás, és a változás felé vezető úton. A korábbi partnereiddel töltött idő megmutathatja neked, hogy mi az, amire vágysz, és mi az, amire nem vágysz egy ideális párkapcsolatban.

Ha tudatosan vagy jelen a kapcsolataidban, akkor egyre inkább látod, mi az, amire mindenképpen szükséged van, és mi az, ami kevésbé fontos. Azzal is tisztában vagy, hol kell meghúznod a határaidat, és ezt hogyan tedd. Ezzel együtt növekszik benned az együttérzés is, így képes vagy arra, hogy megállítsd magad, amikor olyasmit tennél, amivel megbántanád a partneredet. Ha pedig ez mégis megtörténik, akkor van elég belső erőd ahhoz, hogy ezt beismerd, és minden tőled telhetőt megtegyél annak érdekében, hogy a történteket jóvátedd.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az a három legfontosabb dolog, amit eddigi kapcsolataimban magamról tanultam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Párkapcsolataim mindegyike abban támogat, hogy egyre inkább visszaemlékezzek valódi önmagamra.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 8-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim