Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Segítő - csütörtöki szerelmes útravaló

’15okt01
hozzászólok
Segítő - csütörtöki szerelmes útravaló

Talán te is álltál már tehetetlenül és kétségbeesetten egy olyan helyzet előtt, ahol szerettél volna segíteni, de nem tudtál. Egy közeli barátod, vagy a szerelmed, vagy a családod egy tagja lelki vagy testi fájdalmat élt át, és bármit mondtál vagy tettél, az nem vitte előre a helyzetet.

Ilyenkor emlékeztesd magad, hogy pusztán a jelenléted is elegendő. A másiknak lehet, csak arra van szüksége, hogy ott légy vele abban, amiben ő van. Talán épp azzal segíted, ha nem akarod őt kirángatni belőle. Ha engeded, hogy megélje, ami történik vele, és közben végig ott vagy mellette. Hogy tudja, nincs egyedül.

Nem kell semmit sem mondanod vagy tenned, csak jelen lenned. Ez a jelenlét pedig azt kívánja, hogy elengedd minden elvárásodat arra vonatkozóan, szerinted hogyan kellene a dolgoknak alakulnia. Hiszen nem tudhatod. Nem tudhatod, mindez mi célból történik, és hová vezeti őt.

Ezért egyetlenegy dologra érdemes közben törekedned: hogy a szívedbe visszatérjen a béke. Ha benned béke és elfogadás lakozik, akkor ez egy olyan erő, amire a másik támaszkodni tud. Mindaddig, amíg aggódsz, a bizonytalanság és félelem érzetét növeled, amely megnehezíti a gyógyulás bekövetkeztét. Ha valóban segíteni akarsz, akkor csendesedj el, és engedd, hogy megszülessen benned a béke. Fogalmazhatsz valahogy így:

Szeretett Istenem, nem tudom, mit tegyek most. Bánatot okoz látnom, hogy akit annyira szeretek, fájdalmat él át. Tehetetlennek és dühösnek érzem magam emiatt. És türelmetlen is vagyok. Azt akarom, hogy a fájdalom most azonnal távozzon az életéből! De tisztában vagyok azzal is, hogy ez nem az én hatáskörömbe tartozik. Ezért kérlek, békíts meg engem. Árassz el nyugalmaddal és szereteteddel, hogy a csendbe megérkezve, valódi jelenlétemmel támogathassam őt. Köszönöm. Áldás.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akinek most szüksége lenne szeretetteljes, elfogadó támogatásomra?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minél nagyobb bennem a béke, annál könnyebb a gyógyulás - nekem is, a szeretteimnek is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor ajándékozd meg magad Sarkadi Kriszta Szerelmeskönyvével! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim