Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fizetség - szerdai szerelmes útravaló

’15szept30
hozzászólok
Fizetség - szerdai szerelmes útravaló

- Tudod, Kriszta, nagyon furcsán alakult ez a kapcsolat - mesélte nekem egy réges-régi ismerős, akivel véletlenül futottunk össze, és gyorsan beültünk egy kávézóba, összefoglalni az elmúlt, közel tíz év eseményeit. - Sokáig nagyon jól működött minden, legalábbis, nekem úgy tűnt. Sokkal később jöttem csak rá, milyen sokat ártottak nekem az együtt töltött évek. Eleinte boldog voltam, hogy kiszolgálhatom a férjemet. Azt hittem, az a dolgom, hogy a háttérben maradjak, mindent a kedvére tegyek, és csak azt tartsam szem előtt, ami neki jó. Beletelt egy kis időbe, amíg ráébredtem, hogy nem vagyok jól. Az tűnt fel, hogy egyre inkább elhatalmasodik rajtam a szomorúság, pedig látszólag minden a legnagyobb rendben volt. Szépen éltünk, mindenünk megvolt, a gyerekeink biztonságban cseperedtek. Nem értettem, mi a bajom. Először az írás volt az, ami segített. Nem csak nálad, másoknál is olvastam, ha másra nincs lehetőségem, akkor annyit tegyek meg, hogy elkezdem leírni a gondolatokat, amelyek az elmémben keringenek. Az az igazság, hogy nem mertem sem pszichológushoz, sem más gyógyítóhoz elmenni. Úgy éreztem, ez olyan kellemetlen lenne, hiszen nincsen semmi bajom. Úgyhogy először csak írtam. És nagyon sok mindenre rájöttem. Felismertem, hogy lassan már nincs miből adnom. Mindenkivel törődtem, csak magammal nem. Magamnak nem adtam meg mindazt, ami feltölthetett volna. Amikor pedig végül belekezdtem, a férjem teljesen kiakadt. Azt mondta: Mit képzelsz, ki vagy te?! Azt hiszed, neked mindent szabad?! Nem bírta elviselni, hogy elkezdtem megváltozni, és egyre kevésbé fértem bele abba az elvárás-rendszerbe, amit ő velem kapcsolatban kialakított. Egyre bántóbban kezdett viselkedni, és akkor már volt merszem elmenni egy terapeutához. Máig emlékszem az első találkozásunkra, amikor ezt kérdezte tőlem: Mi lesz az ára annak, ha ugyanígy folytatódik az életed? Az egészségem. Önmagam tisztelete. A lelki békém. Ezek voltak a válaszaim, amikor mély csend után képes voltam megfogalmazni őket. Így hát lépnem kellett.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi zajlik az életemben, amiért túl nagy árat fizetek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A saját boldogságom és jóllétem a legnagyobb ajándékom a világnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el október 4-én és 11-én a Mágnes Műhelyre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim