Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Finoman - csütörtöki szerelmes útravaló

’15szept17
hozzászólok
Finoman - csütörtöki szerelmes útravaló

Örültem, hogy ismét felismertem valamit, de a következményeinek már nem annyira. Ráébredtem: az, hogy szeretek valakit, sajnos nem óv meg attól, hogy időnként meg ne bántsam. Sokáig azt hittem, ha szeretek, akkor automatikusan megváltozom, és elmúlik belőlem minden olyan viselkedési forma, amely bántó lehet. Sajnos nem így van. Itt is csak a tudatosságom segíthet. Ami automatikus, az továbbra is minden régi minta, amelyek saját sebzettségeimből fakadnak.

Az, hogy mély, intim kapcsolatban vagyunk, azt feltételezi, hogy jobban, mélyebben ismerjük egymást, mint másokat. Olyan részeinket is megmutatjuk egymásnak, amelyeket másoknak talán nem. Ez pedig felelősséggel is jár. Ha ismerem a kedvesem gyenge pontjait, sokkal könnyebb ezeken keresztül megbántanom őt. Az én felelősségem tehát, hogy felismerjem: nincs jogom ehhez. Nincs jogom a fejéhez vágni olyan dolgokat, amelyeket azért osztott meg velem, mert bízik bennem, és úgy vélte, nekem megmutathatja még az árnyékos részeit is. Ha visszaélek a rám bízott tudással, sokkal mélyebb sebet ejthetek, mint gondolnám. Épp a kapcsolatunk mélysége és közelsége teszi ezt lehetővé. Ha arra használom, hogy a hatalmi harcokban győzelemre törjek, olyan károkat okozok a kapcsolatunkban, amelyek idővel talán helyrehozhatatlanná válnak.

Szóval óvatosan kell bánnom a hatalommal, amelyet az intimitás a kezembe ad. Muszáj tudatosítanom: ha továbbra is óvatlanul, automatikusan működöm, akkor akaratlanul is bántani kezdek. Fontos, hogy ügyeljek arra, mit gondolok a kedvesemről; hogyan szólok hozzá; és mit teszek, amikor együtt vagyunk. Finoman kell hozzá érnem mind gondolatban, mind szavakban, mind tényleges érintésekben.

Mintha egy újszülöttet tartanék a karomban, akiről tudom, hogy egyetlen erős mozdulattal megsebezhetem: ilyenek vagyunk egymásnak. Ártatlanok, sebezhetők, szeretnivalók.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akivel szeretnék finomabban, szeretetteljesebben bánni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tisztában vagyok az erőmmel, és még több szeretetteljes kapcsolódás megteremtésére használom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim