Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fontos - pénteki szerelmes útravaló

’15szept11
hozzászólok
Fontos - pénteki szerelmes útravaló

Talán biztos vagy abban, hogy a szeretteid viszontszeretnek. Talán biztos vagy benne, hogy akik fontosak neked, sokáig veled lesznek. Mégis, talán sohasem lehet elégszer kifejezni az irántuk érzett szeretetedet.

Talán ők tudják, hogy szereted őket. Talán biztosak benne, hogy fontosak számodra. Mégis, időnként jólesik, ha emlékezteted őket erre, és szavakban is kifejezed, amit érzel.

Ha szeretsz valakit, és ő viszontszeret, az az egyik legcsodálatosabb tapasztalat, ami itt a földön érhet. Amikor részed van ebben, akkor érdemes minden egyes napon kifejezned efölött érzett örömödet. Ha van valaki, akit nagyra becsülsz, mondd meg neki, még ma. Ha van valaki, akiért teljesen odavagy, mondd meg neki, még ma. Ne várj addig, amíg már nem teheted meg. A mai nap az egyetlen, amelyik erre a célra a rendelkezésedre áll. Nem tudhatod, mit hoz a holnap. Elcsépelt közhelynek tűnik, de épp ezért mélységesen igaz.

Ne félj attól, hogy mit fognak szólni. Ha a szavak a szívedből szólnak, ha a tettek a szívedből fakadnak, akkor a legnagyobb ajándékot adod a számodra legfontosabbaknak: önmagadat. Önmagadat tisztán, őszintén, maszkok és tettetések nélkül.

Inkább ez legyen a fontos, mint az, hogy a hibáikra figyelj. Az ugyanis könnyű. Egész életünkben azt tanuljuk, hogyan vegyük észre, és tegyük szóvá mindazt, ami nem jó, nem helyes, nem tetsző. A mögötte rejlő ideológia az, hogy, ha nem mondom meg neki, nem tud róla, és nem tudja kijavítani. Ám ennek épp az ellenkezője igaz: akinek mindig csak a hibáira hívod fel a figyelmét, az egyre bizonytalanabbá válik, és egyre többet hibázik. Akit pedig elhalmozol az elismeréseddel, az egyre magabiztosabbá válik, és egyre tisztábban bontakozik ki valódi, erőteljes, mindenre képes énje.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akinek még ma megmondom, mennyire szeretem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Könnyedén kifejezem, amikor valakit szeretek, és fontos nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim