Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Biztonság - csütörtöki szerelmes útravaló

’15szept10
hozzászólok
Biztonság - csütörtöki szerelmes útravaló

Volt egy időszak, amikor azt hittem, egy párkapcsolat attól lesz izgalmas, ha állandó benne a bizonytalanság, és rendszeres a dráma. Amíg ebben hittem, ez volt, amit megtapasztaltam. Azóta már tudom, erre csak az egóm vágyhat: ő az, aki saját fontosságának tudatát azzal szereti erősíteni, hogy szinte óránként újabb megoldandóval áll elő a párkapcsolatomat illetően.

Miközben tisztában vagyok vele, hogy mindig lesznek helyzetek, amelyekre a kedvesemmel együtt kell megoldást találnunk, ma már azt is tudom, hogy a kapcsolatunk folyamatos megújulása nem az állandó bizonytalanságban rejlik. A boldog és tartós kapcsolódás arról szól, hogy megosztjuk egymással az életünk legkülönbözőbb pillanatait, amelyek épp a megosztástól válnak örömteljessé és emlékezetessé. Az őszinte, nyitott megosztást pedig az teszi lehetővé, ha a kapcsolatban biztonságban érezzük magunkat.

Ha valaki rendszeresen hazudik neked, vagy megszégyenít, és ettől bizonytalanná válsz, az egy természetes, és érthető reakció. Ám, ha egy olyan kapcsolatban vagy, amely jónak és stabilnak nevezhető, akkor a bizonytalanság érzete már inkább belőled fakad, és nem abból, ahogy a partnered viselkedik veled.

Ilyenkor érdemes megvizsgálnod, vajon mennyire tisztán kommunikáltok egymással. Ha szinte semmit sem beszéltek meg, hanem inkább megpróbáljátok kitalálni egymás gondolatait, akkor ez állandó bizonytalansághoz vezethet. Természetesen létezik az a fajta egymásra hangolódás, amikor ez működik. De ebben az esetben nem bizonytalanságot, hanem örömteli, szeretetteljes együttlétet élsz meg általa.

A legtöbb helyzetben azonban nem tudhatjuk, hogy mire gondol a másik, még akkor sem, ha úgy véljük, hogy tudjuk. A legtöbb félreértés épp abból fakad, hogy azt hiszem, tudom, miről beszél a partnerem, és már nem is figyelek oda igazán. Így a reakciómat a saját gondolataim határozzák meg, nem pedig az, amit ő valójában mondott.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi kell ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam egy kapcsolatban?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bátran kimondom, amit szeretnék, és másoknak is megengedem, hogy ezt tegyék.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim