Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Valódi - szerdai szerelmes útravaló

’15szept02
hozzászólok
Valódi - szerdai szerelmes útravaló

A valódi szeretet nem a cseréről szól. Nem azt jelenti, hogy megnézed, mennyit kaptál, és aztán annyit adsz te is. Amikor igazán szeretsz, akkor még az sem érdekel, a másik fogadja-e a szeretetedet. Egyszerűen csak árad belőled, mindenre és mindenkire.

Amikor tényleg szeretsz valakit, akkor ő tehet bármit és bárhogyan, akkor is szeretni fogod. Nem számítasz arra, hogy a te szabályaid szerint működjön, vagy hogy megfeleljen az elvárásaidnak. Nem akarod őt megváltoztatni, mert pont úgy tetszik, ahogy van. Lehet közel, vagy távol; szólhat hozzád, vagy hallgathat hosszan, a szereteted változatlan, mert nem attól függ, a másik mit tesz vagy nem tesz.

Egy – a valódi szeretetre épülő kapcsolatban – ezt kapod viszonzásul is: nem „cserébe” azért, amit te tettél, hanem mert a párod szeret téged, és pont olyannak fogad el, amilyen vagy. Meghallgatja a kéréseidet, és örömmel tesz a kedvedre, mert boldognak akar látni. Nem azért teszi ezt vagy azt, mert úgy érzi, ezt várod el, hanem mert figyel rád, és tudja, minek örülsz a legjobban.

Ébredj hát rá az igazságra, és ereszd szélnek a félelemből teremtett illúziókat, hogy csak a szeretet maradjon! Az egyetlen ugyanis, ami a szeretet szabad áramlásában megakadályozhat, az a félelem. A félelem attól, hogy elveszíted őt; hogy nem vagy elég jó; hogy talán sohasem találsz párra; hogy újra kudarcnak éled meg, ami a párkapcsolatodban történik.

Ám amikor képes vagy elengedni a félelmet, felszabadulsz, fellélegzel, elmúlik a fájdalom, és végre tovább tudsz lépni az utadon. Lehet, most ezt gondolod: De hát ez olyan nehéz! Hogyan tudnám elengedni a félelmet? Talán furcsának tűnik, de egyszerű: elegendő, ha megfogalmazod ezt, mint szándékot, és addig ismételed el magadnak újra és újra, amíg szívedbe vissza nem tér a béke.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami mostanában félelemmel tölt el?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A félelmeimmel együtt is szeretem magam. Ám most elengedem őket, mert többé nincs rájuk szükségem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim