Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Békekötés - vasárnapi szerelmes útravaló

’15aug30
hozzászólok
Békekötés - vasárnapi szerelmes útravaló

- Miért mindig én tegyem meg az első lépést? Miért mindig én legyek az, aki közeledik? - így kiabált sértett egóm, valahányszor egy párkapcsolati krízis közepén elhatároztam, hogy békét kötök a párommal. A válaszom sokáig mindössze ennyi volt: csak.

A teljes válasz fokozatosan bontakozott ki, és az sem volt túl bonyolult: azért, mert így döntöttem. Valahol, valamikor azt választottam, hogy a szeretet útját fogom járni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem hallgatok a félelem sugallta gondolatokra. Hiszen, amikor egy sérelemhez hosszan ragaszkodom, akkor védekezem. Sértettségem magasra húzott fala mögé bújok, hogy senki még csak meg se tudjon közelíteni. Elvárom, hogy kiengeszteljenek, elvárom, hogy esedezzenek, elvárom, hogy a földön kúszva közlekedjenek a közelemben. (Igen, rosszul hangzik. De örülök, hogy megláttam, és elkezdtem meggyógyítani magamban ezt a részt!)

Mitől félek, amikor egy sérelmet őrizgetek? Paradox módon éppen a közel kerüléstől. Sokszor megfigyeltem, hogy az egóm egy mondvacsinált okból épp akkor húzta fel magát és zárkózott be, amikor megnyílt volna a szívem, és még meghittebbé vált volna a kapcsolatunk a kedvesemmel.

Persze, meg kellett várnom, hogy csituljon bennem a háborgás. Ám, amint éreztem, hogy a hullámok elkezdtek elsimulni, valami ilyesmit mondtam:
- Sajnálom, ha akarva-akaratlanul megbántottalak, vagy megsértettelek valamivel. Kérlek, bocsáss meg. Én is megbocsátom neked, hogy megbántottál, akár szándékosan tetted, akár nem.

Mindezt kimondani sokszor nem volt könnyű. És néha egyáltalán nem volt rá vevő a másik fél, mert ő még őrizgetni akarta a maga sérelmét. Ez egyrészt rendben van, hiszen különbözőek vagyunk - mindenkinél máshogy működnek ezek a folyamatok. Másrészt időnként azon is el kellett gondolkodnom, vajon mennyi időt akarok még eltölteni egy olyan ember mellett, akinek a sértettség fenntartása fontosabb, mint a kapcsolatunk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kivel kapcsolatban jött el az ideje, hogy megbocsássak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Magabiztos vagyok és erős. Nincs szükségem védekezésre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim