Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Lényegtelen - szombati szerelmes útravaló

’15aug29
hozzászólok
Lényegtelen - szombati szerelmes útravaló

Néhány héttel ezelőtt egy kedvenc könyvemből idéztem pár mondatot. A jelenlévők közül valaki hozzátette, szerinte ezek a gondolatok nem ebből a könyvből valók, hanem egy másikból. Egy pillanatra elgondolkoztam, vajon így van-e, és arra jutottam, valószínűleg nekem van igazam. Mégis ezt mondtam:
- Igen, lehet, hogy a másik könyvből vannak. Már nem emlékszem pontosan.

Ez egy olyan szokás, amit jó ideje igyekszem követni - azóta, amióta ráébredtem, számtalan helyzetben egyáltalán nem fontos, hogy igazam legyen. Felismertem, néha olyan dolgokkal kapcsolatban ragaszkodtam az igazamhoz, amelyek valójában egyáltalán nem számítanak. A jó hír az, hogy ezeknek a dolgoknak és helyzeteknek a száma növekszik! Sokkal fontosabbá váltak számomra a kapcsolataim annál, hogy vitába vagy hatalmi harcba bonyolódjak arról, aminek végső soron semmi jelentősége nincs.

Ha pedig a lényegtelen dolgokat elengedtem, akkor már csak a lényegesek maradnak, amelyeket akár egy kezemen is meg tudok számolni. Ezek pedig olyanok, amelyeken nem kell vitáznom a hozzám legközelebb állókkal, mert teljes mértékben egyetértünk.

Tehát, ha a párkapcsolatodban (akár már a legelején is) rendszeresek a viták és a küzdelmek azon, hogy mikor, kinek van igaza, akkor meg kell kérdezned magadtól: Miért győzködöm magamat és a másikat az igazamról? Mit akarok bizonyítani ezzel? Miért olyan fontos ez nekem? Tényleg fontos? Vagy csak a büszkeségemet akarom táplálni ezzel? Az egómat szeretném erősíteni, és ezzel a másikat irányítani?

Egy ilyen helyzetben sok felismeréshez vezethet, ha felteszed ezt a kérdést: Ennek a vitának a kimenetele mit fog számítani egy év múlva? Öt év múlva? Az életem végén; a halálos ágyamon? Ezekre a kérdésekre a válasz segíteni fog, hogy eldönthesd: az igazad bizonygatását érdemes-e elengedned, hiszen az egész lényegtelen; vagy a kapcsolódást ehhez az emberhez, hiszen az értékrendetek a legalapvetőbb kérdésekben is különbözik.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben tudtam már elengedni az igazamhoz való ragaszkodást? 

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretetteljes kapcsolataim értékesebbek, mint az, hogy mindig igazam legyen.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim