Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Meditáció - szombati szerelmes útravaló

’15júl18
hozzászólok
Meditáció - szombati szerelmes útravaló

- Ezen ne csak meditálj, hanem tedd is meg! - írta egy hozzászóló, amikor a Könnyed elengedés meditációs estet mutattam be a Facebookon. Arra ébresztett rá ez a rövid, felszólító mondat, hogy talán nem ő az egyetlen, aki tévesen úgy gondolja, a meditáció kizárja a cselekvés lehetőségét. Talán mások is úgy vélik, meditáció az, amikor órákon át csendben üldögélek, és várom, hogy a sült galamb a számba repüljön.

A csendben üldögélés valóban igaz, ám ennél sokkal több történik.

Mielőtt képessé váltam volna arra, hogy ténylegesen, naponta legalább egyszer tizenöt percig csendben üldögéljek, nagyon sok vezetett meditációban vettem részt. Ilyenkor nincs teljes csend, mert halk zene szól, és valakinek a hangja kívülről irányít. Létrejön egy mély, nyugodt és ellazult állapot, amelyben összekapcsolódhatok belső bölcsességemmel, és új szempontok szerint nézhetek rá mindarra, ami éppen a leginkább foglalkoztat. Ilyenkor megszabadulok a külső elvárásoktól, és megfogalmazhatom a saját, valódi szándékaimat. Az így megszülető, belső elhatározásoknak rendkívüli ereje van, és mindig inspirált cselekvés követi. A vezetett meditáció tehát kitakarítja belőlünk azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek eddig éppen hogy megakadályoztak a cselekvésben. A tudatunk mélyén indítja el azokat a változásokat, amelyek kívül újfajta működésben jelennek meg, gyakran úgy, hogy már nem is emlékszünk a meditációra, amelyben az egész elkezdődött.

A csend meditációban pedig már csak egyetlen szándékom van: hogy megnyissam magam az isteni inspirációnak, és beengedjem, ami érkezik. Ahogy minden meditáció, ez is különbözőképpen működik mindenkinél; én abból érzem, hogy létrejött a kapcsolat, hogy megjelenik bennem a béke, eltölt az öröm, és legtöbbször könnyekig meghatódom. Pedig látszólag nem történik semmi. De higgy nekem: egészen másképp alakulnak azok a napok, amelyeket ezzel a kapcsolódással indítok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik napszak lenne a legalkalmasabb arra, hogy beillesszek 5 percnyi meditációt?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Jól érzem magam a csendben. Táplál, erősít, és feltölt szeretettel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim