Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Gyógyulás - szerdai szerelmes útravaló

’15júl15
hozzászólok
Gyógyulás - szerdai szerelmes útravaló

- Másfél hónapja költözött el a barátnőm, Kriszta. Én próbálok ismerkedni, de nem megy. Folyton csak rá gondolok, mindenkit vele hasonlítok össze, és persze senki sem olyan. Mi a baj velem, szerinted?

Szerencsére ezzel a férfival nincs semmi baj, és velem sem volt, és senki mással sem, aki úgy tapasztalta, hogy egy szakítás után nem tud azonnal új kapcsolatba lépni. Sőt, ez inkább egy természetes folyamat. Ha valakivel valódi kapcsolatban voltunk, akkor ezer érzelmi szállal kötődünk egymáshoz, amelyek nem szakadnak el pusztán attól, hogy az elménkben meghoztunk egy döntést arról, hogy mi már nem vagyunk egy pár.

Ráadásul talán számtalan sebet ütöttünk egymáson, amelyeknek szintén be kell gyógyulniuk ahhoz, hogy egészséges, teljes emberként kapcsolódhassunk valaki máshoz. Ezeknek a gyógyulásához időre és tudatos, szeretetteljes odafordulásra van szükség: meg kell engedned magadnak, hogy

  • érezd, amit érzel;
  • meggyászold, ami elveszett; és
  • mindeközben továbbra is szeresd magad.

Ha ennek a folyamatnak a közepén új párkapcsolatba kezdesz, akkor a partnerednek többnyire pusztán az lesz a szerepe, hogy a gyógyulásban segítsen. Amikor ezzel készen vagy, már nem lesz rá szükséged többé, és őt is útjára kell engedned.

Időnként nehéz ezt elfogadni, mert arra programozódtunk, hogy mindenki csak az igazi lehet, az igazi pedig az, akivel az egész életemet leélem. Így könnyű azt gondolni, hogy akivel ez nem sikerül, az valamiféle kudarc. Akivel nem élem le a teljes életemet, hanem csak néhány hetet vagy néhány hónapot vagy egy-két évet töltök el, az nem AZ.

Ám szerencsére ez tévedés. Mindenkinek, akivel találkozol, rendkívül fontos szerepe van az életedben, és te is ugyanilyen fontos vagy az övében. Bármennyire rövidnek tűnik is az együtt töltött idő, ez elegendő arra, hogy átadjátok az egymásnak szánt, gyógyító ajándékokat.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kitől, milyen gyógyító ajándékot kaptam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden, amit átélek, az én érdekemben történik.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim