Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kijárat - hétfői szerelmes útravaló

’15júl13
hozzászólok
Kijárat - hétfői szerelmes útravaló

Sok évvel ezelőtt ügyfélszolgálaton dolgozóknak is vezettem tréningeket, amelyeknek az apró részleteire már nem emlékszem, csak néhány főbb momentumra. Ebből az egyik az volt, ha ott áll a pultod előtt egy ügyfél, és a telefon is jelez, akkor először azzal foglalkozz, aki személyesen jelen van, a telefoncsörgésre csak ez után reagálj. Persze könnyen lehet, hogy ez a koncepció azóta megváltozott, de most nem is ez a lényeg.

Egészen más miatt jutott eszembe ez a régi gondolatmenet: ha valóban boldogan akarsz élni, akkor tényleges emberi kapcsolataid mindig fontosabbak kell legyenek, mit a gépek, és szerkezetek, amelyek körülvesznek. Az okostelefon, a laptop, a tablet számtalan áldását tapasztalom én is nap, mint nap, hiszen rendkívüli módon megkönnyíti az életemet például az, hogy ezeket a sorokat egy vonaton ülve fogalmazhatom meg neked, miközben egyik helyről a másikra utazom.

De tudom, hogy ébernek kell lennem: nagyon könnyű egy fontosnak tűnő telefonhívást, néhány száz elolvasni való e-mailt és egy-két megírni való cikket arra használni, hogy a képernyő mögé bújva kizárjam az életemből a többieket. Szeretett eszközeink csak még több lehetőséget nyújtanak arra, hogy kijáratként használjuk őket, és átmenetileg elhagyjuk fontos kapcsolatainkat.

Ráadásul, ha szigorúan csak a párkapcsolatot nézzük, akkor fontos, és halaszthatatlan teendőknek álcázva számtalan módját fejlesztettük már ki annak, hogy a szőnyeg alá söpörjük mindazt, amire a kapcsolatunkban rá kellene néznünk. Talán érdemes gyanút fognod, ha nincs időd a párodra, mert

  • sokat dolgozol;
  • elborít a házimunka;
  • minden idődet a gyerekeidre szánod;
  • rengeteg az elintéznivaló.

Rosszul hangzik, tudom. Ezek mind olyanok, amelyeket valakinek tényleg el kell végezni. Ám ne feledd: ugyanúgy, ahogy az ügyfélszolgálaton, mindig az legyen a fontosabb, aki személyesen ott van veled. Az összes halaszthatatlannak tűnő tevékenység várhat.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Minek a felismerése elől bujkálok olyankor, amikor túlterheltnek érzem magam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bőven van időm mindenkire, aki fontos nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim