Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Utcán - keddi szerelmes útravaló

’15júl07
hozzászólok
Utcán - keddi szerelmes útravaló

Hogyan reagálsz, amikor csókolózó vagy ölelkező párt látsz az utcán? Gyönyörködve nézed őket? Vagy zavartan elfordítod a fejed? Esetleg utálkozva csóválod? Vagy dühös leszel rájuk, mert ők ott vannak egymásnak, neked meg nincs senkid?

Amikor először elkezdtem megfigyelni a saját reakciómat, érdekes volt felfedezni az összefüggést az érzéseim és a saját szerelmi életem között.

Az utálkozó fejcsóválás

egy rövid ideig tartott: ekkor még tele voltam szabályokkal arra vonatkozóan, hogy "az embereknek" mit illik, és mit nem, mit szabad, és mit nem. Az intim pillanatok megosztása az utcán nyilvánvalóan azok közé tartozott, amit nem szabadott volna tenniük. Ez akkor változott meg, amikor először átéltem, hogy amikor elönt a vágy, hogy megöleljem vagy megcsókoljam a kedvesemet, akkor nem foglalkozom azzal, hol vagyok éppen.

Haragot akkor éreztem egy-egy szerelmes pár láttán, amikor szakítás után voltam, és a páromra, magamra, az egész világra dühös voltam amiatt, hogy ez megtörténhetett velem. Haragudtam a szerelmesekre, mert ők szemmel láthatóan jól vannak, és titokban arra gondoltam: na, majd ti is megtudjátok; egyszer a tiéteknek is vége lesz!

Zavartan akkor fordítottam el a fejem, amikor még nem tudtam mit kezdeni a kimutatott érzelmekkel. A sajátjaimmal sem voltam tisztában, kimutatni sem tudtam őket, így zavarba hozott, amikor másokét megtapasztaltam. Ahogy fokozatosan kapcsolatba kerültem az érzéseimmel, és megtanultam kifejezni őket, már nem volt miért elfordítanom a fejem.

A gyönyörködés pedig azóta van, amióta tudom, hogy minél több boldog párral találkozom, annál tisztább bennem a tér, és annál inkább készen állok arra, hogy a legteljesebb mértékben megtapasztaljam a szerelmet, a párkapcsolati boldogságot.

Ma már tudom, hogy minden ilyen helyzet információ: azt mutatja meg, éppen mit gondolok a szerelemről, és a párkapcsolatokról. És amit gondolok, azt azonnal meg is teremtem az életemben. Így amikor szerelmespárt látok, lehetőségem nyílik észrevenni, és átalakítani ezeket a gondolatokat olyanokká, amelyek inkább arról mesélnek, mit szeretnék én átélni egy párkapcsolatban.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik a legerősebb korlátozó hiedelmem, amely megakadályoz a harmonikus párkapcsolat megélésében?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Most szélnek eresztek minden olyan gondolatot, amely nem a szeretet és a boldogság megtapasztalását szolgálja.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim