Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Társkeresőben - pénteki szerelmes útravaló

’15jún26
hozzászólok
Társkeresőben - pénteki szerelmes útravaló

Amikor valakivel az interneten keresztül felveszed a kapcsolatot, megnézed a fényképét, és elkezdtek levelezni, a fantáziád azonnal dolgozni kezd. Csodálatos képeket vetít eléd arról, hogy ez az ember mennyire rendkívüli, milyen jól eltalálja mire van szükséged, mennyire gyönyörűen fogalmaz, és tessék: minden szempontból pont olyan, amilyenre mindig is vágytál. Semmi kétség: lélektársak vagytok, egymásnak rendelt benneteket a sors.

Tudom, sokszor valóban így van. Ismerek olyanokat, akik így találták meg a párjukat, akivel mélyen megszerették egymást. Ám még több olyan történetet hallottam, amiből az derült ki, hogy minél csodálatosabbnak tűnik a másik, annál nagyobb csalódás a vége. Ennek pedig legtöbbször épp a fantáziánk gazdagsága az oka. Minél hosszabban leveleztek ugyanis, annál több lehetőség kínálkozik arra, hogy minden szót, és minden gesztust sajátos módon értelmezz. Ezért az első, legfontosabb teendő az, hogy amilyen gyorsan csak lehet, üss nyélbe egy személyes találkozót. Amikor a szemébe nézel, amikor kezet fogtok, amikor megérzed az illatát, amikor a hangjára figyelsz, tudni fogod, hogy ő-e az, vagy sem.

Egy első találkozás alkalmával persze mindenki szeretné a legjobb formáját hozni, és elvarázsolni a másikat. Így, ha többször is találkoztok, akkor arra érdemes figyelmed, vajon jövendőbeli partnered tettei összhangban vannak-e a szavaival. Amit megígér, megtartja-e? Amiről lelkendezve mesél, az úgy van-e?

Fontos: bármit tapasztalsz, rendben van. A szándékod nem az, hogy ítéleteket gyárts, hanem az, hogy tudatosítsd, ki az, akivel egy kapcsolat építésébe kezdesz épp. Ha a tettei és a szavai összhangban vannak, valószínűleg egy megbízható emberre találtál, akivel biztonságban érezheted magad. Ha a tettei és a szavai nincsenek összhangban, akkor drámákra, és feszültségekre számíthatsz, mert sohasem tudhatod, mi valódi, és mi nem az. Ezen a ponton pedig már el tudod dönteni, hogy melyik megtapasztalásra vágysz éppen.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor engedtem már meg, hogy a fantáziám tévútra vezessen?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Pontosan tudom, hogyan akarom érezni magam egy kapcsolatban, és eszerint választok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd behívni az életedbe a szerelmet, és szívesen feltöltődsz a tűz szenvedélyes, teremtő, kreatív energiájával, akkor gyere el július 2-án a Szenvedélyébresztő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim