Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Élet - szerdai szerelmes útravaló

’15jún24
hozzászólok
Élet - szerdai szerelmes útravaló

Sok évvel ezelőtt volt egy kliensem, aki házasságának felbomlása kapcsán úgy érezte, az a legjobb, ha most rövid úton véget vet az életének. Szerencsére, mielőtt ehhez hozzáfogott volna, megtalált engem, és a heti rendszerességű találkozások hatására néhány hónap alatt ráébredt, hogy van elég belső tartaléka ahhoz, hogy tovább éljen, sőt, újra boldog legyen.

Pedig nem próbáltam meg lebeszélni. Talán a találkozásaink sikere épp abban rejlett, hogy partnerré váltam abban a gondolatmenetben, hogyan is lehet ezt (életünk eldobását) a legjobban csinálni. Mivel ez a férfi orvos volt, részletesen elmagyarázta nekem, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Mi az, ahol esetleg csak súlyosan megsérülünk, és mi az, ahol biztosan meghalunk. És miközben ezt részletesen megtárgyaltuk, természetesen szóba került mindaz, ami a halálvágyat okozza benne (nem csak párkapcsolati válságról volt szó, hanem sok minden másról is), és sebzettsége fokozatosan gyógyulni kezdett.

Mindezt azért tehettem, mert ezeket már én is végiggondoltam. Én is éltem már át akkora fájdalmat, amiből úgy éreztem, csak akkor menekülhetek, ha meghalok. Sőt, később is résen kellett lennem. Időről időre előfordult, hogy annyira belefáradtam életem történéseibe, hogy egy pillanatra azt kívántam, bárcsak végleg megszabadulhatnék mindentől.

Ma már tudom, hogy minden olyan időszak, amelyben azt érzem, hogy nincs kiút, egy rendkívüli újjászületés lehetőségét rejti magában. Mindig van kiút, sőt több is létezik. Azt is tudom már, hogy a fájdalmat a ragaszkodásom okozza: az életemben változás zajlik, én pedig nem vagyok hajlandó elengedni a régit, és átadni magamat az újnak. Ha képes vagyok arra, hogy elfogadjam: mély átalakulás megy végbe bennem, akkor arra is képessé válok, hogy az életet válasszam.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Az életemben most melyik az a terület, ahol eljött az ideje az elengedésnek és az átalakulásnak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Odaadom magam a változásnak, és engedem, hogy a számomra rendelt legmagasabb jó kibontakozzon.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd behívni az életedbe a szerelmet, és szívesen feltöltődsz a tűz szenvedélyes, teremtő, kreatív energiájával, akkor gyere el július 2-án a Szenvedélyébresztő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim