Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Támogatás - csütörtöki szerelmes útravaló

’15jún18
hozzászólok
Támogatás - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor összeszorítja a szívedet a félelem, vagy térdre kényszerít a fájdalom, érezheted úgy, hogy ezt már nem bírod elviselni. Érezheted úgy, hogy vagy azonnali segítség érkezik, vagy itt és most belepusztulsz abba, ami történik.

Mélységesen hálás vagyok azért, hogy már többször is megtapasztaltam: igen, az azonnali segítség valóban megérkezhet. Ehhez két dologra van szükség:

  • Az érzésnek nem állok ellen, hanem hagyom, hogy szabadon áramoljon bennem: így meglepően rövid idő alatt úgy, ahogy jött, távozik is.
  • Tudatosítom, hogy mindaz, amit átélek, nem kívülről érkezik (bár sokszor úgy tűnik), hanem az én elmém teremtménye. Tehát, ha képes vagyok átalakítani, ami az elmémben zajlik, átalakul az is, ami történik.

Ez után ismét két út kínálkozik, mindkettő egyformán hatásos.

  • Az egyikről már írtam korábban: az egész helyzetet felajánlom az isteni gondviselésnek, és kérek egy csodát. Azt kérem, hogy az elmémbe térjen vissza a béke, és derüljön ki számomra, hogy van-e valami teendőm, és ha igen, mi az.
  • A másik esetében pedig ezt a kérdést teszem fel: Tudom, hogy van a környezetemben valaki, aki még nagyobb bajban van, mint én, és szüksége van a segítségemre. Ki az? És mi a teendőm ezzel kapcsolatban?

Ez után nincs más dolgom, mint csendben lenni, és megvárni az inspirációt. Előfordul, hogy elegendő, ha ezt az embert felidézem az elmémben és elmondom neki gondolatban: Szeretlek, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Máskor írok egy e-mailt, vagy telefonálok, vagy találkozunk is.

A csodálatos az egészben az, hogy ebben a folyamatban mindketten gyógyulunk. Mindazt, amit neki adok, azt magamnak is adom. Közben pedig megtapasztalom: igen, képes vagyok arra, hogy a szeretetteljes odafordulást fontosabbnak tartsam a saját, látszólagos problémáimnál.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akinek szüksége van a támogatásomra?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretet és bőség vesz körül, mivel amit másoknak adok, azt magamnak is adom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd behívni az életedbe a szerelmet, és szívesen feltöltődsz a tűz szenvedélyes, teremtő, kreatív energiájával, akkor gyere el július 2-án a Szenvedélyébresztő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim