Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Időzítés -vasárnapi szerelmes útravaló

’15máj31
hozzászólok
Időzítés -vasárnapi szerelmes útravaló

A természet időzítése mindig tökéletes. Egy bizonyos ritmust követ minden apró, és minden nagyobb mozzanat: az éjszaka, és a nappal; az évszakok; az eső és a napsütés; az apály és a dagály váltakozása; a magból kibújó csíra; az abból kifejlődő növény; a bimbók kipattanása; a virágzás; a gyümölcsök érlelése.

Mivel én is a természet része vagyok, az én életemben is tökéletes az időzítés; az én életem is egy bizonyos ritmust követ. Ha kiesem ebből a ritmusból, akkor talán átmenetileg úgy érzem, valami nincs rendben. A ritmusból pedig akkor esem ki, amikor csak a saját erőmre támaszkodva megpróbálok kierőszakolni olyasmit, aminek még nem jött el az ideje. Mivel én innen nézem, saját életem apró szeletkéjét látva csak, valójában nem tudom felmérni, hogy a nagy egész részeként mikor, minek van itt az ideje.

Korábban rettentően feldühített, ha valami nem úgy történt, ahogy én elterveztem. Ma már csak rácsodálkozom, és valami ilyesmit gondolok: Ó, úgy látszik, tévedtem az időzítést illetően. Akkor hát megvárom, amíg tiszta útmutatást kapok arra, mi most a teendő.

Megtanultam: csak csalódás, fájdalom és szenvedés születik abból, ha túlságosan erőltetni próbálok valamit. Olyan, mintha újra és újra fejjel rohannék egy falnak, amiről valójában tudom, hogy törhetetlen. Ha egy pillanatra megállnék, leülnék a fal előtt, és hagynám, hogy tevékenykedni akaró elmém elcsendesedjen, akkor talán meghallanám a hangot, ami így mesél:

Lazíts. Ebben a pillanatban nem kell tenned semmit. Fontos, hogy eljöttél idáig, és látod, hogy ez a fal itt van. Számtalan módja van annak, hogy többé ne képezzen akadályt számodra: az, hogy nekirohansz fejjel, csak egy a sok közül. És úgy tűnik, eddig nem működött ... Talán, ha elindulsz a fal mentén jobbra vagy balra, kiderül, hogy egyszer csak véget ér, és megkerülheted. Vagy érkezik valaki egy létrával, és mindketten átmásztok rajta. Vagy magától szertefoszlik, mert már beteljesítette a feladatát. Szóval nyugodj meg, és várd ki a megfelelő pillanatot.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amiben túlságosan elfáradtam, talán azért, mert kiestem természetes ritmusomból?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Nyugodtan várom, hogy minden, amire vágyom, a megfelelő pillanatban megérkezzen az életembe.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatod el belső akadályaidat a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el június 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim