Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hibátlanul - keddi szerelmes útravaló

’15máj26
hozzászólok
Hibátlanul - keddi szerelmes útravaló

Ha hosszú idő után végre megismerkedsz valakivel, nem szabad félned. Tudd, ő épp azért érkezett az életedbe, mert teljes mértékben készen állsz arra, hogy megtapasztald mindazt, amit éppen vele fogsz átélni. Nem tudod elrontani. Sőt, kifejezetten bátornak kell lenned ahhoz, hogy akár rossznak ítélt lépéseket tegyél; hogy tévedj; hogy hibázz.

Amikor egy-egy kapcsolat lezárulta után újra helyreállt a lelki békém, meggyógyultak a rajtam ütött sebek, és újra beköszöntött az életembe a szerelem, gyakran gondolkodtam így:
- No, most aztán mindent tökéletesen fogok csinálni. Rengeteget tanultam az eddigi kapcsolataimból, többé nem fogok egyetlen hibát sem elkövetni.

Ám rájöttem, ez nem csak, hogy lehetetlen, hanem teljesen gúzsba is köt. Ha mindent, amit teszek, vagy mondok, azzal a gondolattal mérlegelek, hogy: jaj, csak nehogy elrontsam!, akkor merevvé válok, és képtelen vagyok önmagamat adni.

Az, hogy most pont itt vagyok, ahol vagyok, azt jelenti, mindent megtanultam, amit lehetett; minden szükséges új működés a részemmé vált, és eljött az ideje, hogy ezeket kipróbáljam. Akkor fog a legjobban sikerülni, ha nem gondolkodom rajta, hanem önmagamat adom.

Igen, lehet, hogy újra csalódás ér. Igen, lehet, hogy egy mégis kirobbanó hatalmi harcban újra vereséget szenvedek. Igen, lehet, hogy újra elcsüggedek, és átmenetileg azt hiszem, ez nekem mégsem megy. Ám ezek mind azért történnek, hogy felismerjem az újabb fejlődési lehetőségeket.

A fontos különbség tehát ez: ha egy új kapcsolatban "hibákat" követsz el, tudd, ez nem azért van, mert "tessék, még mindig itt tartasz, semmit sem tanultál meg eddig!". (Az én belső bíróm legalábbis így fogalmaz.) Hanem azért, mert készen állsz arra, hogy még mélyebbre menj, és személyiséged egy újabb rétegét tedd egészségessé

Gyógyító kérdésed mára:

  • Miben próbálok állandóan tökéletesnek lenni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Valódi, szellemi lényem ártatlan és tökéletes. Rajta keresztül kapcsolódom a szerelemhez.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél eltölteni velem egy teljes hetet a tengerparton, és közben könnyedén, szórakozva a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el július 12-19 között a Nyárünneplő Szerelem-táborba!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim