Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Éhség - vasárnapi szerelmes útravaló

’15máj24
hozzászólok
Éhség - vasárnapi szerelmes útravaló

Van, hogy egy könyvben olvasott néhány oldal; van, hogy egy beszélgetés egy baráttal; van, hogy egy mély belső átalakulás; van, hogy egy hirtelen változás, egy váratlan helyzet; és van, hogy egy tábla igazán jó csokoládé indítja el bennem a vágyakozást. Bármi is legyen az, figyelni kezdek arra, ami történik, és utánajárok, vajon mi is az, amire ténylegesen vágyom. Előfordul, hogy tényleg a csokoládé, vagy másfajta étel ízét szeretném megtapasztalni. Ezt onnan tudom, hogy ilyenkor elegendő néhány falat. Ám amikor azt tapasztalom, hogy szinte óránként ennem kell valamit, akkor tudom, tévúton járok.

Régebben egyáltalán nem figyeltem arra, mit is szeretnék igazán. Elvégeztem, amiről úgy véltem, ezt kell tennem, és nem törődtem azzal, hogy mi az, amit ténylegesen akarok; vagy mi az, amire ténylegesen szükségem van. Mivel így nem adtam meg magamnak, amit mélyen belül szerettem volna, állandó ürességet és éhséget éreztem. Ezt időnként étellel, időnként éjszakába nyúló olvasással, időnként az interneten való kóborlással, időnként filmek egymás utáni megnézésével próbáltam kielégíteni. (Félre ne érts: ezek mindegyike fontos, értelmes, örömteli tevékenység akkor, ha tényleg ez az, amire az adott pillanatban szükségünk van. Csak akkor kell felkapnunk a fejünket, ha rájövünk, már jó ideje csak pótszerként használjuk őket.)

Amikor pedig végre figyelni kezdtem, érdekes dolgokat találtam: több nevetésre, több örömre, több - a szeretteimmel vagy a természetben töltött - időre, több kalandra, több mozgásra, több elmélyülésre, több csendre, több - az isteni énemmel való - kapcsolódásra vágyom.

Mostanra már képes vagyok olyasmivel táplálni magam, amit ténylegesen szeretnék, és ami valóban a teljes lényemet táplálja. Amikor így teszek, akkor végre valódi megelégedettséget és teljességet érzek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mivel „etetem” magam, ahelyett, hogy valódi testi, lelki és szellemi táplálékkal elégíteném ki a szükségleteimet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Figyelek a vágyaimra, és megadom magamnak, amire szükségem van.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél eltölteni velem egy teljes hetet a tengerparton, és közben könnyedén, szórakozva a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el július 12-19 között a Nyárünneplő Szerelem-táborba!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim