Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zendülés - csütörtöki szerelmes útravaló

’15máj21
hozzászólok
Zendülés - csütörtöki szerelmes útravaló

Időnként fellázadok, és nem írok.

Ilyenkor hiába nézed meg a blogomat vagy a Facebook oldalamat, csalódottan kell tudomásul venned, hogy nem találsz ott semmit. Van, hogy napokig, van, hogy hetekig. Néha van rá magyarázat: "költözöm"; "beteg vagyok"; máskor nincs, hiszen ezek is csak az engem figyelmeztető jelek: már megint munkának kezdtem tekinteni azt a tevékenységet, ami eredetileg a legnagyobb örömet okozza. És ilyenkor most már megállok, és megvárom, amíg visszatér az öröm.

Tevékenykedni kell, ám vigyázz, nehogy munkává fajuljon! - ez volt nagyapám egyik legtöbbet hangoztatott mondása, amit apám nekem is gyakran elismételt. Máig arra emlékeztet, hogy az élet elsősorban élvezni való, szabad játék, nem pedig kínlódás és fáradság. Azóta azt is megtudtam, a mi munka szavunk eredete a szláv menka, ami a mai szláv szóhasználatban nem tevékenykedést takar, hanem kínlódást, fáradozást.

Meggyőződésem, hogy mi, emberek tevékenykedésre vagyunk teremtve. Arra, hogy alkossunk, és örömünket leljük az alkotásban. Arra, hogy szabadon megválaszthassuk, melyik tevékenység az, amely a legnagyobb örömet okozza a számunkra. Mert ez a tevékenység lesz az is, amellyel a legnagyobb ajándékot adjuk át az egész emberiségnek.

Talán most azt gondolod, ha így tennénk, az emberek tömegesen hagynák el a munkahelyüket, és mindenki a folyóparton lógatná a lábát. Talán átmenetileg valóban kialakulna ez a helyzet. Mivel azonban a hasznos és örömteli tevékenykedésre mindannyiunkban mély késztetés él, hamarosan létrejönne egy új felállás, amiben már mindenki azzal foglalkozik, ami neki a legjobban esik. És újra lennének a futószalag mellett állók, mert nekik ez tetszik. És lennének üzletkötők, akik imádnak eladni. És lennének szakácsok, akik csupa szeretettel főznek. És lennének utcaseprők, akik szeretik a tisztaságot létrehozni és megcsodálni. És lenne minden más is, amire csak szükség van. És ha adódna olyan tevékenység, amire nincs jelentkező, akkor arra talán nincs is szükség ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek azok a tevékenységeim, amelyek örömet okoznak, és melyek azok, amelyek nem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Amikor szeretem, amit csinálok, jókedvűvé és vonzóvá válok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél eltölteni velem egy teljes hetet a tengerparton, és közben könnyedén, szórakozva a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el július 12-19 között a Nyárünneplő Szerelem-táborba!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim