Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ráérek - keddi szerelmes útravaló

’15máj19
hozzászólok
Ráérek - keddi szerelmes útravaló

Mivel mindennapi közlekedésem során gyakran megfordulok a budapesti Széll Kálmán tér környékén, és a 4-es, 6-os villamos vonalán, érzékenyen érint az a hatalmas átalakulás, aminek most még csak a kezdetén tartunk: a régi rendet felváltotta a káosz, ami majd fokozatosan átadja a helyét az új rendnek.

Mivel örülök a változásoknak, és tudom, hogy szép, átlátható, és remekül működő lesz az új tér és az új villamoshálózat, azt gondoltam, ez az átmeneti helyzet egy cseppet sem fog engem felzaklatni. Ám tévedtem. A különböző megállóhelyek annyira messze kerültek egymástól, hogy az átszállás ideje rendkívüli módon meghosszabbodott. Szűk, az építési területtől elkerített ösvényeken próbálok a gyalogos tömeg részeként jól megszokott, dinamikus ritmusomban előrehaladni. De nem tudok.

Mit tanít nekem mindez? - tettem fel magamnak a kérdést - Mi az, ami a legjobban zavar? Nos, az, hogy ebben az új helyzetben nem tudok sietni. Lassítanom kell.

- Nem sietünk. Ráérünk. - A kedvesemtől tanultam ezt a két mondatot, egészen a kapcsolatunk elején, amikor még csak ismerkedtünk. Időnként jólesik emlékeztetni magamat erre. Tudom, hogy tényleg nincs hová sietni. Ha éppen látszólag gyorsan változik minden; vagy épp ellenkezőleg, úgy tűnik, már egy jó ideje nem történik semmi, akkor is tudatosítom magamban ezt a két mondatot: Nem sietek. Ráérek. Ez az egyetlen módja, hogy élvezni is tudjam az utazást.

Ha egyszerre sok minden változik az életedben, könnyű megengedni, hogy észrevétlenül elsöpörjenek a tennivalók. Hiszen ilyenkor új dolgokat tapasztalsz meg és fedezel fel, gyakorlatilag teljesen más emberré válsz. Eluralkodhat rajtad az érzés, hogy nem állhatsz meg egy pillanatra sem, mert akkor talán megáll a folyamat is. Ám a folyamat nem azt "várja" tőled, hogy rohanj és pörögj, hanem azt, hogy áramolj együtt vele. Az áramlás pedig mindig könnyed, finom, magától értetődő.

Szóval, bármi is történik az éltedben most, lassíts nyugodtan. Ráérsz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit siettetni, erőltetni próbálok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ráérek, hiszen mindig a lehető legjobbkor vagyok a lehető legjobb helyen.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél eltölteni velem egy teljes hetet a tengerparton, és közben könnyedén, szórakozva a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el július 12-19 között a Nyárünneplő Szerelem-táborba!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim