Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Teremtés - keddi szerelmes útravaló

’15ápr14
hozzászólok
Teremtés - keddi szerelmes útravaló

Hajlandóságunk arra, hogy másokkal (szeretteinkkel, munkatársainkkal, sőt, ismeretlenekkel) való kapcsolatainkat jobbá tegyük, az első, legfontosabb lépés annak érdekében, hogy egy olyan világot teremtsünk, amely mindannyiunkat táplál és erősít. (Karen Casey, kortárs amerikai író)

Ez a gondolat jutott először eszembe, amikor valaki kedvesen szembesített vele, hogy a napi szerelmes útravalóban egyáltalán nem csak a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról írok, hanem sok minden másról is.

Épp azért teszem ezt, mert úgy vélem, a szerelmet és a párkapcsolatot sem lehet "leválasztani" életünk többi részéről, ahogy semmi mást sem. Önmagunkat és az életünket egészként kell kezelnünk, és közben arra törekedni, hogy az összes területen egyensúlyban legyünk. Hiszen a különböző területek rendkívüli módon kihatnak egymásra. Mutatok néhány példát.

  • Ha átmenetileg kihívásokat tapasztalsz meg a munkádban, akkor ez gyakran fel nem ismert stresszt okoz, amitől talán keményebben beszélsz a kedveseddel. Erre ő megbántódik, és elkezdődik valamiféle távolodás, amitől úgy érzitek, hogy már nem szeretitek egymást. Pedig hát egyáltalán nem erről van szó.
  • Ha anyagilag függsz a párodtól, akkor nehéz lesz az elengedés, amikor a kapcsolat természetes vége esetleg elérkezik. Nem feltétlenül veszed észre, de a félelem az anyagi bizonytalanságtól éreztetheti veled azt, hogy akkor is ki kell tartanod egy kapcsolatban, amikor már kifejezetten ártalmadra van.
  • Ha egyre rosszabbul érzed magad a hétköznapokban, mert nem szereted a munkád; nem szereted a kollégáid; nincsenek örömteli tevékenységek az életedben, akkor könnyen előfordulhat, hogy rossz érzéseidért a párodat fogod okolni, és arra kezdesz gondolni: valaki mással biztosan minden sokkal jobb lenne.

És még hosszan sorolhatnám, hiszen a saját életemben, és a hozzám fordulókéban is számtalan példát találtam az elmúlt évtizedekben. Ezért gondolom azt, hogy ha jobb kapcsolatokat, és jobb világot akarunk teremteni, akkor életünk minden apró területén meg kell vizsgálnunk, hogy valóban boldogok vagyunk-e.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen apró lépést tehetnék ma a boldogság felé?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma is teljes, örömteli életet teremtek magamnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megszeretni magad épp olyannak, amilyen vagy, akkor gyere el április 16-án a Szeretem magam meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim