Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Nyitottság - hétfői szerelmes útravaló

’15márc23
hozzászólok
Nyitottság - hétfői szerelmes útravaló

Légy olyan, mint egy nyitott könyv: ne rejts el semmit; engedd, hogy minden oldaladat megismerhesse a kedvesed. Csak akkor tapasztalhatod meg a teljes szabadságot egy párkapcsolatban is, ha nem palástolsz semmit; ha te is épp olyannak szereted és fogadod el magad, amilyen vagy. Csakis így szabadulhatsz meg az értéktelenség érzésének béklyóitól.

Egyszer egy férfi lelkesen el is magyarázta nekem, hogy van ez:
- Kriszta, ha én egy nővel időt töltök, azt jelenti, tetszik nekem. Egy csomó minden, amiről ő azt gondolja, hogy csúnya rajta, vagy elviselhetetlen benne, nekem fel sem tűnik. Ám az már feltűnik - és gyakran zavar is -, amikor ő rejtegetni próbál valamit, mert nem szereti magában. Előfordult már, hogy ez gátolta meg, hogy valakivel igazán közel kerüljünk egymáshoz.

Nekem pedig az segített sok évvel ezelőtt, amikor az egyik kedvesemnek beszélni tudtam ezekről. Elmeséltem, mi minden zavar saját magamban, ő pedig rendkívül kedvesen reagált: egy jó ideig őszinte elismeréssel vette körül ezeket a külső és belső tulajdonságaimat. Tehette, mert a "nem tetszik" gondolata kizárólag az én fejemben létezett, ő egészen másként vélekedett ezekről a dolgokról. Így őszinte bókjai kifejezetten sokat segítettek abban, hogy még inkább megszeressem magam.

Azóta tudom, ha tényleg meghitt közelségre vágyom, akkor az a legegyszerűbb, ha a félelmeimről azonnal beszélni kezdek. Már megfigyeltem, ez kétféle reakciót szül: van, aki gyorsan menekülőre fogja, mert nem kíván a félős részemmel találkozni; csak addig kíváncsi rám, amíg erős és magabiztos vagyok, és így folyamatosan töltődhet mellettem. Mások viszont szívesen fogadják, amikor megmutatom ezt is. Mivel ismerik magukat, a saját félelmeikkel is tisztában vannak, így képesek erős, támogató jelenlétükkel a segítségemre sietni, amikor éppen erre van a legnagyobb szükségem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a félelmem, amiről még soha, senkinek sem mertem beszélni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az összes tulajdonságommal együtt, mélységesen szeretnivaló vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd a párkapcsolati boldogságodat akadályozó félelmeidet elengedni, és újra boldogan élni, akkor gyere el március 26-án a Félelmeket elengedő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim