Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Érzelmek - szerdai szerelmes útravaló

’15márc18
hozzászólok
Érzelmek - szerdai szerelmes útravaló

Ne sírj, mi vagy te, anyámasszony katonája?! - hallottam már sokszor, amint valaki így ripakodott rá a gyermekére vagy az unokájára az utcán. De előfordult már zsúfolt üzletközpontban, vagy autóbuszon is. Ilyenkor több okból is összeszorul a szívem, szerencsére anélkül, hogy ítéletek születnének bennem.

Tudom, hogy aki éppen így felcsattan, maga is feszült. Talán már bánja, hogy elhozta magával a gyereket, talán nem is volt más választása, mert nem tudta kire hagyni. Talán gondok nyomasztják: éppen nincs munkája, vagy súlyosan megbetegedett valaki, akit szeret. Bánt, hogy ilyen állapotban van éppen, és pillanatnyilag nem tudja a szeretetet választani, amikor a vele lévő gyerekhez fordul.

Bánt a jelenet, amelyben egy gyereket ismét megszégyenítettek: ráripakodtak olyasmiért, amely számára éppen most egy természetes reakció. Rosszul érzi magát: talán máshol szeretne lenni; talán nem kapta meg, amire vágyik, talán nem találkozhatott valakivel, akit szeret; talán fáj valamije; talán éhes vagy szomjas. Ez elszomorítja, és sírva fakad. Leginkább együttérzésre és szeretetre vágyik, de ebből sajnos éppen most nincs raktáron …

Ráadásul arról tanul éppen, hogy az érzelmei kifejezése helytelen. Nem szabad sírni, mert az haragot vált ki valakiből, aki neki fontos. Nem szabad sírni, mert az gyengeséget jelent. Nem szabad sírni, mert akkor megszégyenítenek. Csak remélni tudom, hogy idővel lesz alkalma megtanulni: érzelmeink kimutatása (ezért a sírás is) éppen hogy a belső erő, és önmagunk bátor felvállalásának a jele.

Annyit teszek ilyenkor, hogy megpróbálom a magam együttérzésével átmelegíteni az egész jelenetet. Könnyű ezt tennem, mert voltam már én is mind a két oldalon. Voltam gyerek, aki nem tehette, nem mutathatta, amit érzett, és szülő vagyok, aki saját feszültségéből fakadóan nem mindig tudott úgy reagálni, ahogy szeretett volna. Az utcán látott jelenetből ihletet merítve igyekszem megbocsátani mindannyiunknak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami jártamban-keltemben a leginkább felzaklat?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megbocsátok, mert tudom, hogy mindenki, mindig a tőle telhető legjobbat és legtöbbet teszi.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelemben teljesen új életet kezdeni, akkor gyere el március 19-én az Új kezdet meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim