Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nehéz - hétfői szerelmes útravaló

’15márc09
hozzászólok
Nehéz - hétfői szerelmes útravaló

- Oly nehéz felkelni, szeretni, és elfogadni önmagam - írta egy hozzászóló az egyik bejegyzésemhez. Íme a válasz, ami ekkor született meg bennem.

Igen, tudom. Tarts ki, drága! Mielőtt elkezdenéd ténylegesen megszeretni magad, valóban olyan, mintha sötétben tapogatóznál, és nem találnál egy fikarcnyi szeretni valót sem. Odaállsz a tükör elé, és belenézel a szemedbe, csak azért, mert a Kriszta így mondta, és ezt a mondatot préseled ki magadból: Szeretem magam.

Érzed, mennyire hiteltelen ez az egész, hiszen nincs benned semmi, de semmi szeretni való. De Kriszta azt is mondta, hogy ennek ellenére csak folytasd. Úgyhogy elmondod még egyszer. És újra. Meg újra. Ó, mikor lesz már vége?! - gondolod közben. Hányszor kell? Tízszer? És eddig mennyi volt? Na jó, legyen még három.

És most, hogy már belefogtál, egyszer csak megjelenik egy aprócska fénysugár, ami egyre erősebb és ragyogóbb lesz. Először csak azt veszed észre, hogy már nem olyan nehéz kimondani ezeket a szavakat. Aztán barátságos villanást fedezel fel tükörbéli tekintetedben, mintha drukkolna neked legbelső lényed, aki csak a feltétlen szeretetet ismeri. És aztán elkövetkezik egy nap, amikor csodálkozva veszed észre, mennyire barátságos volt veled a szomszéd néni, aki mindig morogva szokott félretolni az útból.

És eljön majd az idő, amikor reggel így szólsz magadhoz: A napba tudok nézni, de a tükörbe nem ... Mi ez a ragyogás? Mi ez az áramló, felszabadult érzés? Minek örülök annyira? Hiszen nem is történik ma semmi különös! Fülig ér a szám! És honnan süt ide a nap? A tükröm az előszobában van, és itt nincs ablak ... Ó, milyen csodálatos az élet! Ma is milyen remek napom lesz! Annyira, de annyira boldog vagyok! Köszönöm. Mélységesen hálás vagyok, hogy ezt az egyszerű, mégis oly nehéz dolgot megtettem magamért. Hogy elkezdtem szeretni magam.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mit teszek ma azért, hogy érezzem: szeretem magam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma megengedem, hogy növekedni kezdjen bennem a feltétlen szeretet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megengedni, hogy végre a te életedbe is megérkezzen a szerelem, valamint az ideális társ, akkor gyere el március 21-én és 28-án a Mágnes Műhelyre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim