Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tanulás - vasárnapi szerelmes útravaló

’15márc01
hozzászólok
Tanulás - vasárnapi szerelmes útravaló

A tanulás képessége egy ajándék; a tanulás módja egy készség; a hajlandóság a tanulásra egy döntés. (Brian Herbert, amerikai író)

Ugyanezt a gondolatot erősítette meg Havasi Balázs zongoraművész is egy koncertjén, amikor arról mesélt, a zenéhez való tehetség önmagában nem elegendő: folyamatos, kitartó, napi szintű, éveken, sőt az egész életen át tartó gyakorlása van szükség.

Arra, hogy megtanuljuk, hogyan lehet felépíteni és megtartani egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, mindannyian képesek vagyunk - ez az ajándék, amellyel együtt születtünk. Minden ember képes a tanulásra. Ám maga a tanulás módja már egy elsajátítandó készség, és az a kérdés, te tudod-e, hogyan tanulsz a leggyorsabban és a legkönnyebben? Van-e már tapasztalatod arról, minek a megtanulása volt a számodra olyan egyszerű, mintha magától történt volna? Mi kellett ehhez?

Én arra jöttem rá, hogy csoportban tanulok a legjobban, és amikor nem találok olyan csoportot, ahol az tanítják, amit éppen megtanulni szeretnék, akkor létrehozok egyet, mert tudok, és szeretek tanítani. Így vagyok a tanulással is. Évtizedek óta örömmel fürdőzöm meg abban a gondolatban, hogy már csak azt kell tanulnom, ami igazán érdekel, és csak azon a módon, ahogy az nekem a legjobban megy.

Ám valóban szükség van a harmadik tényezőre is: arra, hogy hajlandó legyek tanulni. Ehhez előbb fel kell ismernem, hogy vannak dolgok, amiket nem tudok. Rá kell ébrednem, hogy nem pontosan élek úgy, ahogy szeretnék. Be kell ismernem, hogy talán vannak az életnek olyan területei, ahol még bőséges számomra a fejlődési lehetőség.

Sokáig abban reménykedtem, ha eleget tanulok, egyszer csak megérkezem valahová, ahol tökéletessé válok, és már nem kell tovább csiszolódnom. Ám tévedtem: a tanulás folyamatos. Mindig fogok találni olyan területeket, ahol fel kell építeni egy hidat, vagy le kell bontani egy akadályt ahhoz, hogy a szeretet szabadon áramolhasson bennem és körülöttem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Életem melyik területén szeretnék változást? Mit kell ehhez megtanulnom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Könnyedén és örömmel tanulom meg mindazt, ami a boldogságomhoz szükséges.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megengedni, hogy végre a te életedbe is megérkezzen a szerelem, valamint az ideális társ, akkor gyere el március 21-én és 28-án a Mágnes Műhelyre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim