Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hangulat - vasárnapi szerelmes útravaló

’15jan18
hozzászólok
Hangulat - vasárnapi szerelmes útravaló

A szobában szinte minden fából van, vagy nádból, vagy gyékényből. A kerek étkezőasztalt fenyőszékek ölelik körbe; a rengeteg, színes könyvet mézszínűre pácolt polcok tartják; a hófehér gyapjúszőnyeg peremén nádfonatú fotelek gyülekeznek; középen pedig kis mahagóniasztal gyűjti a gyertyákat és a mécseseket.

De van itt szivacsokból egymásra halmozott kanapé is rengeteg párnával; a napfény felé forduló, zöld leveleket ontó növények sokasága; puha fészek a szerelmeskedőknek, fölötte a beteljesülést idéző, színpompás festménnyel.

Élet van itt, és szépség, harmónia, egyszerűség. Itt lehet illedelmesen üldögélni, és kényelmesen heverészni is. Mindennek van helye, és ettől a kis tér is tágasnak tűnik.

Ha közelebb lépek, és megszemlélem a személyes tárgyakat, akkor kerekre csiszolt, tengerparti köveket látok; ezüstbe foglalt kristály ékszereket; különböző méretű, teleírt vagy éppen használatban lévő, kézzel írt naplókat; színes faládikákat amiben apró, mindennapos használatra való tárgyak rejtőznek.

Látok sámándobot és darbukát, és két gitárt. Egy kis szekrény tetején ólomból készült boszorkányüst lapul, körülötte kerámiatündérek, és angyalok ülnek. Ez egy meleg kuckó, egy igazi otthon, ahonnan talán nehéz útnak indulni, mert olyannyira marasztal. Épp ezért óriási öröm megérkezni, megpihenni, feltöltődni. Egyszerű, mégis fantáziadús a berendezés: szeretettel készült. Most látom csak, hogy van egy olvasósarok is igazi karosszékkel, lámpával, könyvespolccal ...

Tudom, hogy a tulajdonosa várakozik. Kinyitotta a szívét, kinyitotta az otthonát, és kíváncsian invitálja az új szerelmet, az új társat. Aki ide megérkezik, ölelő karokra, puhaságra, melegségre talál. Marianne Williamson egyik imádságának néhány sora jut róla eszembe:

Édes Istenem, kérlek, oltalmazd és tápláld a kedvesemet. Vedd őt körül hatalmaddal és kegyelmeddel. Tisztítsd meg az utat, amelyen végig kell mennie, könnyítsd meg a számára kitűzött életcélokat, és tedd puhává a párnát, amelyen megpihen. Használj engem arra, hogy még csodálatosabbá tegyem az életét. Ámen.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mivel tehetném a szerelem számára hívogatóbbá az otthonom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A bennem növekvő szeretet a kívül megjelenő szépségben tükröződik.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél lélekben összekapcsolódni leendő kedveseddel, hogy aztán minél hamarabb ténylegesen összetalálkozzatok, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim