Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Könnyek - pénteki szerelmes útravaló

’15jan09
hozzászólok
Könnyek - pénteki szerelmes útravaló

A villamoson velem szemben ülő fiatal nő arca rezzenetlen volt, de a szeméből lassan csorogtak a könnyek. Valahová a távolba révedt, és láttam rajta, hogy belső képeket néz, azokhoz kapcsolódik. Elkaptam róla a tekintetemet, mert nem akartam megzavarni abban, amiben van.

Volt bennem egy rész, aki szerette volna megérinteni, és megkérdezni: Hogyan segíthetek? Volt egy másik, aki egyenesen átölelni, és vigasztalni szerette volna. De emlékeztem azokra az időszakokra, amikor én járkáltam így. (Nyáron könnyebb: el lehet bújni a napszemüveg mögé, így nem látszanak meggyötört szemeim, a könnyek pedig gyorsan felszáradnak a melegben.) Ilyenkor nem vágytam arra, hogy bárki is segíteni vagy vigasztalni próbáljon, mert tudtam, a sírásnak helye van. Tisztulást jelent, és megkönnyebbülést hoz. Ha éppen az utcán megyek, amikor rám tör, hát így jártam.

Időnként megütődve néztek rám akkor is, amikor a gyerekeimet átöleltem, és ahelyett, hogy: Ne sírj!, ezt mondtam: Gyere, sírj csak, sirasd meg nyugodtan, ami bánt!

Egyszer elgondolkodtam azon, miért rögzült a gondolat bennünk, hogy ilyenkor minél hamarabb el kell érnünk: az, akit annyira szeretünk, abbahagyja a sírást, és azonnal vigasztalódjon meg. Talán azért, mert az ő sírása nekünk is fáj. Azt akarom, hogy múljon el tőle ez a fájdalom, ne kelljen sírnia, ne kelljen szenvednie, szeretném inkább nevetni látni, boldognak látni, gondtalannak látni.

A legtöbbet mégis azzal segítek, ha engedem, megélje azt, ami éppen történik. Ha igényli, hogy ebben ott legyek vele, és az energiámmal vagy az ölelésemmel megtartsam, akkor így teszek. Ha inkább arra vágyik, hogy csakis önmagával kapcsolódjon ebben a folyamatban, akkor ezt tiszteletben tartom.

A villamoson ülő nőt nem volt bátorságom megkérdezni, mit szeretne.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Amikor mélységes szomorúság fog el, mire vágyom: egyedüllétre, vagy arra, hogy valaki velem legyen és támogasson?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A bánat és az öröm könnyeinek ugyanúgy helye van az életemben, mint bármi másnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim