Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Felajánlás - vasárnapi szerelmes útravaló

’15jan04
hozzászólok
Felajánlás - vasárnapi szerelmes útravaló

Megint itt vagyok Istenem, és ismét nem tudom, mit tegyek. Újra elmerültem a tehetetlenség mocsarában, és ez lehúz, elborít, elveszi az erőmet. Úgy érzem, ebben a kapcsolatban én már minden tőlem telhetőt megtettem. Elfogytak az eszközeim. Elfogyott az erőm. Elfáradtam, és elhagyott a remény. Feladom. Nem tudok tovább próbálkozni, mert nincs több ötletem. Azt sem tudom már, hogy én mit szeretnék: menni vagy maradni. Kérlek, mutass utat nekem.

Tudom, hogy valójában sohasem vagyok tehetetlen, mert mindig szabadságomban áll mást gondolni, mint amit éppen gondolok. Tudom, hogy a fájdalmamat egyedül az okozza, ahogyan a történteket értelmezem. Kérlek, segíts összekapcsolódnom a te gondolataiddal. Azokkal, amelyek a szeretetről, a békéről, az örömről szólnak. Kérlek, mutasd meg nekem, hogyan láthatnám másképp ezt a helyzetet.

Most átadom neked magamat; átadom a kedvesemet; és átadom a kapcsolatunkat. Kérlek, oldd meg helyettem, hiszen te úgyis jobban tudod, mi az, ami a lehető legjobb mindkettőnknek. Most elengedem mindazt, ami eddig történt, és szeretnék tisztán látni. Kérlek, segíts megbocsátanom magamnak, és segíts megbocsátanom neki. Tudom, hogy a neheztelés, a sértettség, és az elvárások homályosítják el a látásomat. Most rád bízom magunkat. Alakíts át minket és a kapcsolatunkat tetszésed szerint.

Tudom, hogy egyedül ezen a módon térhet vissza a szívembe a béke. Tudom, ha elengedem a kapcsolatunk eddigi formáját, az útmutatásodra hagyatkozva kialakulhat egy új; egy olyan, ami nekünk sohasem jutott volna az eszünkbe. Arra vágyom, hogy képes legyek újra szeretettel fordulni önmagam és a kedvesem felé is. Arra vágyom, hogy érezzem: lassan enyhül a szorítás, és a szívem helyén már nem egy követ érzek, hanem finom, meleg áramlást. Köszönöm, hogy a segítségemre vagy ebben.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az az élethelyzet, ahol tehetetlennek érzem magam, és ideje átadnom az isteni gondviselésnek? 

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem magam akkor is, amikor úgy érzem, tehetetlen vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim