Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Új kezdet - csütörtöki szerelmes útravaló

’15jan01
2 hozzászólás
Új kezdet - csütörtöki szerelmes útravaló

Az új kezdet izgalma tölt most el. Egy új esztendő kezdődik, tele új lehetőségekkel. Minél inkább képes vagyok átadni az irányítást neked, Istenem, annál inkább növekszik bennem a kíváncsiság.

Mindaddig, amíg emlékszem erre, béke, szeretet, és öröm lakozik bennem. Ám amint elveszítem a hozzád való kapcsolódásomat, megjelenik a félelem. Ilyenkor azt hiszem, te nem tudod, mire van szükségem. Aggodalmaskodni kezdek azon, vajon tényleg gondoskodsz-e arról, hogy legyen fedél a fejem fölött; legyen mit ennem; és legyen mibe öltöznöm. Kétségeim támadnak afelől, vajon tényleg elküldöd-e a társamat, és tényleg megáldod-e a kapcsolatunkat szeretettel, szenvedéllyel, bizalommal és örömmel. Félek, egyszer csak megharagszol rám, és nem mutatod többé az utat. Talán azt is megengeded, hogy megbetegedjek.

Ilyenkor - a kétség pillanataiban - van rád a legnagyobb szükségem. Kérlek, emlékeztess rá, hogy valójában egy csodálatos évet terveztél nekem. Olyat, amelyben bőséggel megáldasz minden jóval: nekem csak az dolgom, hogy elfogadjam, és beengedjem az életembe boldogságot hozó ajándékaidat. Érzem, hogy mindaz, ami ebben az évben történni fog, a legszebb álmaimat is felülmúlja.

Most csak úgy árad bennem a szeretet és a bizalom, és tudom, hogy minden vágyam könnyedén megvalósul. Látom magam, amint örömmel, nevetve táncolok végig az előttem álló, 365 napon. Közben folyamatosan fényeső hullik alá, amit a velem táncoló angyalaid szórnak rám, fáradhatatlanul.

Tudom, hogy ez pontosan így lesz, hiszen a te egyetlen vágyad az, hogy én a legteljesebb boldogságban éljek. Kérlek, az összes lehetséges módon emlékeztess engem erre. Kérlek, fogadd el felajánlásomat, és mutass nekem utat. Minden egyes napon mondd el nekem, hogy mit szeretnél, mit tegyek; hová menjek; mit mondjak, és kinek.

Tudom, hogy válaszolsz nekem. Tudom, hogy vezetsz. Tudom, hogy a szereteted mélységes és változatlan. Követlek, hiszen egy csodálatos, örömmel és szeretettel teljes új esztendőbe viszel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha egy szóban akarnám összesűríteni, hogy mit szeretnék, miről szóljon a ma kezdődő évem, akkor mi lenne az a szó? (Ha van kedved, oszd meg velünk a hozzászólások között!)

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Életem legcsodálatosabb évének első napja a mai.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Hèra’15 jan 04 - 00:25

A FÉRFI

Hèra

Héra’15 jan 04 - 00:28

A FÉRFI

Hèra

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim