Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Átjáró - szerdai szerelmes útravaló

’14dec31
hozzászólok
Átjáró - szerdai szerelmes útravaló

Eljött hát ez is: ennek az esztendőnek az utolsó napja. Itt állok előtted, Istenem, és kavarognak bennem az érzések. Annyi minden történt! Mintha nem is egy év telt volna el, hanem sokkal több. Ahogy most képzeletben végigveszem a hónapokat, az első, ami megjelenik bennem az a hála. Köszönöm, hogy mindvégig velem tartottál, és gyengéden visszatereltél a hazavezető útra, valahányszor letévedtem róla. Köszönöm a csodálatos társakat, akikkel együtt utazhattam. Köszönöm a szerelmet, az otthonomat, a bőséget, az egészségemet, és a lehetőséget, hogy a saját utamat járhatom.

Azt is tudom már, hogy ez itt az elengedés pillanata. Újra és újra emlékeztetsz, hogy fájdalmat csak a ragaszkodásommal okozhatok magamnak. Amikor ragaszkodom a saját elképzeléseimhez, akkor éppen elutasítom azt, ami van, és csalódottá válok. Köszönöm, hogy olyan sokszor megmutattad ezt nekem. Ezért most bátran és szeretettel elengedem mindazt, ami ebben az évben történt. Elengedem, amit sikernek, és elengedem, amit kudarcnak éltem meg. Tudom, hogy ezek csak az észlelésem különböző formái: a valóságban nem létezik sem siker, sem kudarc. Minden tehozzád, vagyis a színtiszta szeretethez kapcsolódik, és én vagyok az, aki elvágom magam tőled olyankor, amikor valamire a siker vagy a kudarc címkéjét ragasztom.

Ezért most hálával telten átadom neked az összes gondolatomat, és minden érzésemet, ami a mögöttem lévő esztendőhöz kapcsolódik. Elképzelem, hogy bepakolom őket egy kosárba, majd az angyalok felemelik, és elviszik hozzád. Látom, amint csodálatos, ragyogó fénnyel árasztod el minden megtapasztalásomat és élményemet. Eszembe jutnak az emberek, akikre nehezteltem, és megszületik a szívemben a megbocsátás. Eszembe jutnak az emberek, akik fontosak nekem, és még intenzívebben érzem, mennyire szeretem őket.

Köszönöm, Istenem, hogy mindig, mindent átadhatok neked. Köszönöm szüntelen gondoskodásodat. Ahogy itt állok megtisztultan, szabadon, átjár a fényed és a szereteted. Örömmel indulok újra útnak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kik azok, akiknek ma szeretnék megbocsátani?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma elengedek minden neheztelést és sérelmet. Hagyom, hogy a helyüket átvegyék a csodák.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az új esztendőt azzal kezdeni, hogy felkészíted magad a párkapcsolati boldogság megtapasztalására,  akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim