Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Reggel - keddi szerelmes útravaló

’14dec30
hozzászólok
Reggel - keddi szerelmes útravaló

Gyerekkoromban rendkívül sietősek voltak a reggelek. Egy Budapesttől 20 km-re lévő kis faluban laktunk, a szüleim Budapesten dolgoztak, és a húgommal mindketten Budapestre jártunk iskolába. Mind a négyünknek egyszerre kellett készen lennünk, hogy a megfelelő pillanatban együtt beülhessünk az autóba, és elindulhassunk. Máshogy nem ment, mert a távolsági buszon való utazáshoz, és a városi, önálló közlekedéshez még kicsik voltunk. Természetes volt hát, hogy gyakran robbantak ki feszült viták, akár a legapróbb ügyeken is, amelyek aztán valamilyen módon az egész napot meghatározták.

Talán ez motivált abban, hogy elhatározzam: én teljesen másképp akarok élni, és nyugodt, szeretetteljes reggeleket akarok megtapasztalni. Hamar rájöttem, ez csak úgy lehetséges, ha nagyon korán kelek, így lesz mindenre időm. És igen, megéri. Kézzelfogható különbséget érzek az olyan napok között, amikor minden megtörténik, ami nekem a jó napindításhoz fontos, és az olyanok között, amikor valami miatt néhány momentum kimarad.

Persze ehhez az is kellett, hogy egy ideig tudatosan kísérletezzek azzal, mire van szükségem; mi az, ami elengedhetetlen; és mi az, amit elegendő akkor beilleszteni, ha az átlagosnál több idő áll a rendelkezésemre. Ez így volt akkor is, amikor egyedül éltem, akkor is, amikor párban, és akkor is, amikor kicsik voltak a gyerekeim. Amikor valamilyen módon változott az életem, akkor persze ezen is alakítanom kellett, de ez természetes, hiszen ez egy rugalmas rendszer.

A legfrissebb változat így néz ki: 5-kor ébredek. Nem pattanok ki azonnal az ágyból: heverészek, nyújtózkodom, csendben örülök az előttem álló napnak. Azután 20-30 perc jóga következik, hogy felébredjen a testem. Amikor ez után leülök 15-20 percet meditálni, már biztosan nem fogok újra elaludni, akkor sem, ha esetleg nem pihentem ki magam teljesen. Reggelizem, zuhanyozom, felöltözöm, és leülök ide, a laptopomhoz, hogy a napom első tevékeny másfél óráját azzal töltsem, ami nekem most a legfontosabb: írással.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit mostantól szeretnék a reggeleim részévé tenni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretettel és örömmel készülök az előttem álló napra.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az új esztendőt azzal kezdeni, hogy felkészíted magad a párkapcsolati boldogság megtapasztalására,  akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim