Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Karnevál - szombati szerelmes útravaló

’14dec27
hozzászólok
Karnevál - szombati szerelmes útravaló

Lakásról lakásra utazom a gazdámmal, akinek az otthonában talán az egyik legfontosabb tárgy vagyok. A tárgyak többségéhez általában nem ragaszkodik, de néhányunkhoz mégis. Engem Brazíliában vásárolt, az indián piacon. Meglátott, és többé nem tudta levenni a szemét rólam. Megragadták a színek, a formákból áradó öröm, és arra gondolt, milyen jó lesz majd újra és újra emlékezni az itt átélt élményekre, valahányszor megpihen rajtam a tekintete.

Jó mulatság volt az alkut is végighallgatni: az alkotóm anyanyelve portugál, mégis remekül megértették egymást új gazdámmal, aki spanyolul adta elő a mondandóját. Rengeteget nevettek közben. Amikor a bankjegyek gazdát cseréltek, alkotóm leemelt a keretről, ahová addig a vásznamat kifeszítette, óvatosan összetekert, és vastag papírba csomagolt. Csak a szállodában derült ki, hogy semmilyen bőröndbe, sem táskába nem férek be, így gazdám a kezében kellett, hogy vigyen. Így alkalma nyílt többször is elmagyarázni: igen, ez egy festmény; hogy honnan? az indián piacról; mit ábrázol? a karneváli forgatagot; igen, különlegesen szép és vidám.

Azóta pontosan húsz év telt el, és ez a mostani sorban az ötödik otthon, ahol a főhelyen pózolok. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy magamra vonjam a tekinteteket, mert elszórakoztat, amikor találgatni kezdik, mit is ábrázolok. Azt a legtöbben látják, hogy férfiak és nők vannak a képen, de mit csinálnak? Táncolnak? Dobolnak? Mennek valahova? A sok csík miatt voltak, akik méheket véltek felfedezni, de kérdem én: mióta kékek a méhek?! Mióta viselnek szoknyát és nadrágot? Meg kalapot? Na, mindegy, ez tulajdonképpen nem is fontos. Csak az számít, hogy rám néznek, vizsgálgatnak, és közben elmerülnek a színek kavalkádjában, és észre sem veszik, hogy megszületik a szívükben az öröm. Csak azt érzik, hogy jó itt lenni. Engem pedig eltölt a jól végzett munka felett érzett elégedettség ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik otthonomban az a tárgy, amely igazán kedves a szívemnek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az otthonom minden körülmények között melegen körbeölel, megtart, és táplál engem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd, az új esztendőt azzal kezdeni, hogy szerelmi ügyekben tájékozódsz, akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim