Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fűben - vasárnapi szerelmes útravaló

’14dec21
hozzászólok
Fűben - vasárnapi szerelmes útravaló

Mivel a tetőtéri nagytermet tévedésből egy másik csoportnak is kiadták, a vezetőnk úgy döntött, hogy a négynapos, női önismereti csoport ideje alatt fordított életet élünk. Nappal kint vagyunk a természetben, vagy alszunk - amikor a többiek használják a termet -, éjszaka pedig dolgozunk, amíg ők alszanak. Ettől a rendkívüli kizökkentségtől mindaz, amit átéltünk, még mélyebbre ment, és még nagyobb hatása volt.

Egy alkalommal körben ültünk a fűben, a napsütésben. Brigitte egy olyan meditációt vezetett nekünk, ahol nem volt fontos, hogy becsukjuk a szemünket, sőt, épp az volt a lényeg, hogy minden érzékszervünkön keresztül összekapcsolódjunk a természettel. Egyszer csak ezt mondta:
- Most nézz le, magad elé, és figyeld meg a fűszálakat. Lásd, mennyire egyedi, és mennyire tökéletes mindegyik. Vannak sötétebb és világosabb zöldek; egyenesen növők, és ferdék; hosszabbak és rövidebbek. Aztán ereszd le a kezed, és érints meg őket. Simítsd végig a felületüket, és érezd, milyen selymes a tapintásuk. Gondolj bele, a Föld milyen óriási területét fedik fűszálak. Valamiféle fű szinte mindenütt nő: felveszi és megtartja a nedvességet, puhává varázsolja a talajt, szép látványt nyújt a szemnek. Aztán tedd le mindkét tenyeredet, és a fűszálakon keresztül kapcsolódj össze a Földdel, és érezd a belőle áradó, szeretetteljes, megtartó energiát. Érezd, hogy ez a szeretet kölcsönös: belőled is ugyanaz a hála és szeretet áramlik a Föld felé. Majd amikor készen állsz rá, emeld fel a kezed, és a tenyeredet tedd a tőled jobbra és balra ülő nők hátára. Érints meg őket is ugyanazzal a szeretettel, amivel a Föld felé fordultál.

Engem pedig ezen a ponton ért a megdöbbentő felismerés: ezt a lépést már nem tudtam megtenni. Képtelen voltam szeretettel megérinteni a mellettem ülő nőket. Nem szerettem sem őket, sem magamat. Akkor ébredtem rá: ahhoz, hogy igazán szeretni tudjam a körülöttem lévő férfiakat, először az szükséges, hogy teljes mértékben elfogadjam, és feltétel nélkül megszeressem magamban a nőt.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akit nem tudok szeretni, és aki így azt tükrözi, amit magamban sem fogadok el?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Érzem, ahogy a szívem megtelik gyógyító fénnyel és szeretettel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd valóban megszeretni magad, és így nyitottá válni a szerelemre és a párkapcsolati boldogságra, akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim