Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Hívlak - szombati szerelmes útravaló

’14dec20
hozzászólok
Hívlak - szombati szerelmes útravaló

Drága Istenem, nézz rám, és lásd, mennyire egyedül vagyok. Tudom, ez is egy fontos állomás, mégis, mélységesen vágyom rá, hogy megérkezzen a társam. Szeretném körbevenni őt a szeretetemmel, a simogatásommal, az ölelésemmel, elismerő szavaimmal, és rajongó pillantásommal. Tudom, hogy tehozzád kapcsolódva megvan mindenem, mégis arra vágyom, hogy az irántad érzett szeretetemmel megajándékozhassak egy másik embert is. Az életem teljes, és az efölött érzett örömömet szeretném megosztani azzal, akit te küldesz nekem.

Tudom, hogy nem kell tennem semmit. Tudom, hogy a hiány és a bánat érzetének nem lehet hatalma fölöttem. Minél inkább jól érzem magam a bőrömben, te annál nagyobb örömödet leled bennem, és annál rövidebb lesz az út, amit a kedvesemnek meg kell tennie ahhoz, hogy végre tárt karjaim közé érkezzen. Máris tele van a szívem szeretettel.

Most megígérem neked, hogy ezentúl megbízom benned. Átadom neked az összes, szerelemmel kapcsolatos gondolatomat, és kérlek, tisztítsd meg őket a félelemtől. Töltsd fel az elmémet nyugalommal, békével, derűvel, és annak a biztos tudatával, hogy a kedvesem már elindult felém. Kérlek, mutass nekem utat, és tedd egyértelművé, hogyha szeretnéd, hogy én tegyek valamit. Nyugodtan várok, mert veled mindig biztonságban vagyok.

Köszönöm, Istenem, hogy érezhetem erősítő, vigasztaló, támogató, biztató jelenlétedet. Mélységesen hálás vagyok a szeretet és a szerelem számtalan formájáért, amit eddig is megtapasztalhattam, és amiben tudom, ezután is folyamatosan részem lesz. Boldoggá tesz a tudat, hogy kívánságomat máris teljesítetted. Izgatottan várom, hogy mindez itt, a fizikai világban is megtestesüljön. Köszönöm, hogy körbeveszel gyógyító fényeddel, és lehetővé teszed, hogy újra és újra ráébredjek: minden a lehető legnagyobb rendben van.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mivel kapcsolatban szeretnék most megfogalmazni egy - a nem látható világ erőihez szóló - fohászt?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mindent, ami a szerelmi életemben, és a párkapcsolatomban történik, most átadok az isteni gondviselésnek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd felismerni és elengedni a - szeretet helyett - félelmet okozó gondolataidat, akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim