Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elismerés - szerdai szerelmes útravaló

’14dec17
hozzászólok
Elismerés - szerdai szerelmes útravaló

Eddigi életem során többször is éltem át rendkívül megterhelő időszakokat. Ilyenkor úgy éreztem, nekem semmi sem sikerül, semmire sem vagyok jó, és senki sem szeret. Az ilyen alkalmakkor szinte menetrendszerűen felkerestem pszichoterapeuta barátomat, aki egy egyórás beszélgetésben rendbe is rakott, hiszen régóta, és jól ismertük egymást. Így nem kellett sem ismerkednünk, sem bizalmat építenünk, sem azokat a köröket lefutnunk, amelyek néha ahhoz kellenek, hogy a kliens végre összeszedje a bátorságát, és a lényegre térjen.

Az egyik ilyen beszélgetésben kaptam tőle egy olyan tanácsot, ami nem csak engem érintett. Már nem emlékszem, hogyan jutottunk ide, és miért volt fontos a kedvesemet is bevonni, de ez volt a feladat, hát megtettem. Akkoriban ő mindig kora hajnalban indult el közös otthonunkból, így volt, hogy egy gyors ölelést és pár mondatot váltottunk csak, és már ment is. Most arra kellett megkérnem, hogy mielőtt elmegy, fogjon egy cetlit, és írjon nekem pár kedves sort, amit elöl hagy valahol, így amikor én is elkezdem a napomat, rögtön a szemem elé kerül. Ő örömmel belement ebbe, mert szeret és tud is írni.

Soha nem felejtette el. Heteken át, minden reggel ott találtam az asztalomon egy színes papírlapot, amelyben arról írt nekem, mennyire csodálatos vagyok, és mennyire szeret. Mindezt hol prózában, hol versben, hol humorral, hol mélységes komolysággal. Rendkívüli hatása volt. Erőt adott, mosolyt csalt az arcomra, megnyugtatott, és segített abban, hogy a napomat ezen a pozitív módon kezdjem, és egyre inkább így is folytassam.

Addig is tudtam, hogy a pozitív megerősítésnek óriási ereje van, ezért folyamatosan élek vele, mind élőszóban, mind írásban; mind a hozzám közel állók, mind a hozzám fordulók körében. Ám ez egy olyan alkalom volt, amikor én voltam az, aki kapta mindezt, így a saját bőrömön tapasztalhattam meg, mennyire felemelők tudnak lenni a lelkemet simogató szavak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akit már régen dicsértem meg, pedig tudom, hogy örülne neki?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mostantól csak a lelkesítő, szép, és elismerésre méltó tulajdonságokat látom meg magamban, és másokban is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az új esztendőt úgy kezdeni, hogy egy teljes órát szánsz önmagadra, és arra, hogy felkészülj a szerelem megérkezésére, akkor gyere el január 8-án a Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim