Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerelem - csütörtöki szerelmes útravaló

’14dec11
hozzászólok
Szerelem - csütörtöki szerelmes útravaló

Nyolcan, tízen ülhettük körül az asztalt. Élénk beszélgetés folyt, jókat nevettünk. Olyan emberek között voltam, akikkel hasonló az érdeklődési körünk, és örömmel osztottuk meg egymással a felismeréseinket, a tapasztalatainkat. Szinte mindenkit ismertem már valahonnan - kit jobban, kit kevésbé.

Péterrel például önismereti csoportokban futottam korábban össze, és nem tudtam, hogy ma is itt lesz. Ahogy hallgattam, amint éppen egy történetet mesél, megállapítottam, hogy milyen vonzó férfi. Tetszik nekem. És ebben a pillanatban nagyon különleges állapotba kerültem. Továbbra is jelen voltam a beszélgetésben, de közben éreztem és láttam, ahogy a szerelemvágy útjára indul belőlem.

Olyan volt, mintha egy fényből szőtt hálót tartottam volna a kezemben, amit Péterre készültem ráborítani, miközben ezt a szándékot fogalmazom meg: Jó. Akkor most beléd leszek szerelmes. Életemben először (és szerencsére nem utoljára) fülön csíptem azt a pillanatot, amikor a szerelembe esésre vonatkozó döntés megszületik bennem. És mivel fülön csíptem, meg is tudtam állítani, és feltehettem magamnak a kérdést:

Tényleg ezt akarod? Valóban ő az? Vele fogod úgy érezni magad, ahogyan egy párkapcsolatban szeretnéd? Vagy csak szerelmes akarsz lenni, bármi áron?

És megérkezett a válasz is: Nem, nem ő az. Tudtam, hogy Péter kapcsolatban van, ahol vannak nehézségek. Nem, nem akarok harmadik lenni, sem pedig szakítás utáni sebeket gyógyító, átmeneti örömforrás. Ezeket már megéltem. Azt is tudtam, hogy Péter nem érzi jól magát a munkahelyén, ezért szinte állandóan panaszkodik, ám a továbblépésre még nem szánta el magát. Igen, a velem való együttlét eddig még minden férfira inspirálóan hatott, így egyre boldogabbá és sikeresebbekké váltak, ám tudtam, itt nem erről van szó.

Hirtelen ráébredtem, hogy a hiányból és a rászorultságból fakadóan most képes lennék gyakorlatilag bárkibe beleszeretni akkor is, ha ez a kapcsolat több fájdalmat okoz nekem, mint örömet. Ezért megfogalmaztam a belső szándékot: NEM. Visszahúztam a szerelmes fényszálakat, magamat vettem körbe velük, és ültem tovább nyugodtan, felszabadultan, egy rendkívüli felismeréssel gazdagabban.

Megéltem azt, amiről addig csak olvastam: a szerelem bennem van. Nem kell hozzá egy másik ember, mert bennem születik meg, belőlem fakad, és én döntök úgy, hogy megajándékozok-e vele valaki mást is, vagy sem. A szerelem is egy döntés. Akkor is az, ha nem vagyok tudatában a pillanatnak, amiben ezt a döntést meghozom.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Eddigi életem során mikor hoztam volna más döntést, ha képes lettem volna rá?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mostantól meghozott döntéseim örömteli és boldog életet teremtenek nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél csodálatos, szerelmes évet teremteni magadnak, akkor gyere el január 1-én a Teremtő Szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim